Στα νέα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες, θα συμβούν πολλές ανατροπές στην ζωή των ηρώων.

Η Βικτωρία που έχει αποφασίσει να βγάλει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από τη Δεσποινιώ, την πουλάει σε έναν άνδρα πολύ μεγαλύτερό της, έναντι μεγάλης αμοιβής.

Μάλιστα, η πρώτη τους γνωριμία γίνεται σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, όπου κύριοι πλούσιων και γνωστών οικογενειών, εκτός από την αναζήτηση συνοδού, επιδίδονται και σε κυνήγι ζώων.

Ο άνδρας αυτός όχι απλά ενθουσιάζεται που βλέπει τη Δεσποινιώ, αλλά της προτείνει και να φύγουν μαζί στο εξωτερικό, γεγονός που θα ενθουσιάσει τη Βικτωρία, που βλέπει την "αξία" της Δεσποινιώς να ανεβαίνει κατακόρυφα.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η αποκάλυψη του Ασημάκη πριν πεθάνει

Όλα τα παραπάνω όμως, καταστρέφονται όταν στην ίδια εκδήλωση βρεθεί και ο Τάσος Μέρμηγκας, ως συνοδός ενός πλούσιου κυρίου. Το πρώην ζευγάρι θα συναντηθεί και μετά το αρχικό σοκ θα πλησιάσει ο ένας τον άλλον για να μιλήσουν, δημιουργώντας υποψίες στους γύρω του για το παρελθόν τους.

Ο Τάσος της λέει αρχικά ότι την έψαξε παντού και ζούσε με τη σκέψη της ενώ ήλπιζε ότι θα μπορέσει κάποια στιγμή να της εξηγήσει. Εκείνη δεν χάνει χρόνο να τον ρωτήσει αν είναι ευχαριστημένος με το οικοδόμημα που εκείνος έφτιαξε, δείχνοντας τον εαυτό της. Τότε ο Τάσος της εξομολογείται πως δεν έπαψε στιγμή να την σκέφτεται και να την αγαπάει. Όμως η Δεσποινιώ του απαντά σκληρά πως προτιμάει να είναι πόρνη παρά να είναι μαζί του.

Δείτε ακόμη: Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Φρόσω "στο απόσπασμα" απο τους γαμπρούς του Νάτση

Ο Τάσος σοκάρεται από την απάντησή της και μουδιασμένος πηγαίνει στο πεδίο που γίνεται το κυνήγι των ζώων. Έτσι γίνεται στόχος των κυνηγών, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται την παρουσία του πίσω από έναν θάμνο και τον πυροβολούν. Η Δεσποινιώ που ακούει τις φωνές τρέχει στο σημείο και αντικρύζει τον Τάσο σε τραγική κατάσταση. Τότε δεν αντέχει και ξεσπάει σε λυγμούς… Ο Τάσος ξεψυχάει στην αγκαλιά της.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Νέλλα δολοφονεί την ερωμένη του Κοσμά