Η Αθηνά με τον Τζον ετοιμάζουν με τεράστια χαρά τον γάμο τους στη «Γη της ελιάς». Ωστόσο η Αμαλία θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να εμποδίσει την ευτυχία τους.

Μαθαίνοντας ότι ο Ισίδωρος θα παντρέψει την Αθηνά και τον Τζον, πηγαίνει στην Αθηνά με το πρόσχημα να της ευχηθεί, η Αθηνά τη διώχνει και έτσι η Αμαλία την παγιδεύει καταγράφοντάς τη στον κινητό. Μοντάρει την κουβέντα τους όπως την εξυπηρετεί και βάζει τον Ισίδωρο να ακούσει το μονταρισμένο ηχητικό για να τον πείσει ότι δεν τα βγάζει από το μυαλό της και για να τον «δηλητηριάσει» ακόμα περισσότερο με τα ψέματά της.

Δείτε επίσης: Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Μαργαρίτα προσπαθεί να φέρει κοντά Μιλτιάδη και Θοδώρα

Έτσι, ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος, πιστεύοντας ότι η Αθηνά διαβάλλει τη γυναίκα του και την καλεί να δώσει εξηγήσεις. Όμως η Αθηνά τού βάζει να ακούσει την πραγματική συνομιλία που είχε με την Αμαλία και εκείνος κατευθείαν της ζητάει συγγνώμη και αποφασίζει να χωρίσει οριστικά αυτή τη φορά τη γυναίκα του.

Η Αμαλία, γεμάτη μίσος για την Αθηνά, την απειλεί πλέον ανοιχτά θεωρώντας την υπεύθυνη για το φινάλε στον γάμο της και ορκίζεται να χαλάσει τον δικό της γάμο με τον Τζον.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 31/5/2024