Το συγκλονιστικό φινάλε του δεύτερου κύκλου του «Famagusta» είναι γεγονός. Το µυστικό του χαµένου βρέφους αποκαλύπτεται αύριο, Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 22.40. Στο Mega φυσικά. Η µεγάλη παραγωγή του καναλιού ρίχνει αυλαία µε το συνταρακτικό τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.

*Διαβάστε εδώ: H… τριπλή επιτυχία του Αντρέα Γεωργίου - Η "Γη της ελιάς", το "Famagusta" και ο γάμος του με την Σιµώνη Χριστοδούλου

Στο επίκεντρο βεβαίως, η αγωνιώδης αναζήτηση µιας µητέρας που δεν εγκατέλειψε ποτέ την αναζήτηση του χαµένου της γιου. Μια αναζήτηση που πλέον ολοκληρώνεται. Οι ήρωες βρίσκονται αντιµέτωποι µε την αλήθεια, µια αλήθεια που, µισό αιώνα αργότερα, µοιάζει γλυκόπικρη. Μέσα από την τεχνική του φλασµπάκ -ιδιαίτερα δηµοφιλή και στο συγκεκριµένο τηλεοπτικό πόνηµα- παρακολουθούµε την πορεία της οικογένειας Σέκερη. Η πορεία χρονικά εκτείνεται από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο µέχρι τη δηµιουργία της φάρµας.

Την ίδια ώρα, η µαρτυρία που καταγράφεται αυτή τη φορά στο ντοκιµαντέρ του Μάικλ (Χρήστος Λούλης) αφορά µια Ελληνοκύπρια που έζησε ως Τουρκοκύπρια, για 30 µάλιστα χρόνια, κρύβοντας την αληθινή της ταυτότητα ακόµη και από τα ίδια της τα παιδιά! Στο σήµερα, η Σοφία βρίσκεται αντιµέτωπη µε την οργή του Μάικλ σχετικά µε την υιοθεσία του και την ταυτότητα της πραγµατικής του οικογένειας. Η Χριστίνα και ο Ανδρέας προσπαθούν να είναι διαλλακτικοί µε τη Μαριάννα, αν κι ο παππούς αρνείται να συγχωρήσει τον Θοδωρή. Η δε Σιµώνη, από την πλευρά της, συµβουλεύει τον Μάικλ να πει την αλήθεια στη Χριστίνα, τη βιολογική του µητέρα, ενώ ο Τεύκρος κερδίζει και επισήµως την κηδεµονία του µικρού Μάριου. Ο Παύλος, πάλι, προτρέπει την Ιφιγένεια να συνεχίσει τη ζωή της και χωρίς αυτόν, αλλά εκείνη αρνείται πεισµατικά να τον αφήσει.

Τελικά ο Μάικλ αποφασίζει να επισκεφθεί τον Αντρέα και τη Χριστίνα, για να τους αποκαλύψει πως είναι ο χαµένος γιος που ψάχνουν εδώ και 50 χρόνια. Και κάπως έτσι η αλήθεια βγαίνει στο φως. Να προσθέσουµε ότι πέρα από τον Χρήστο Λούλη στους ρόλους των γονιών του βρίσκουµε τους Κοραλία Καράντη και Γιάννη Μπέζο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1kblup4r74x)