Με την Τατιάνα Στεφανίδου να αποφασίζει -μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha σύντομα το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της και τη Ζήνα Κουτσελίνη να παραμένει τελικά στο Star, μόνο όμως με τις «Αλήθειες» και όχι με τη βραδινή εκπομπή της, σύντομα θα υπάρξουν αποφάσεις και για άλλα πρόσωπα της ενημέρωσης.

 

Ενημερωτικές εκπομπές: Τα σενάρια για την Μαρία Αναστασοπούλου

Η ανανέωση του συμβολαίου της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον ΑΝΤ1 θα αποφασιστεί σε ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα.

Η πρόταση, που βρίσκεται πάνω στο τραπέζι, είναι η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Ενδεχομένως να έχει και συμπαρουσιαστή τον Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από το Open και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1 για την επιστροφή του στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, πάλι, έχει πρόταση και από τον Σκάι αλλά και από το Action 24, ενώ στο Φάληρο μετακινείται και η Φαίη Μαυραγάνη για την πολύ πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

 

Ενημερωτικές εκπομπές: Η Χριστίνα Βίδου φεύγει από την ΕΡΤ;

Ένα ακόμη πρόσωπο που ενδέχεται να μετακινηθεί είναι η Χριστίνα Βίδου που παρουσιάζει από κοινού με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο την πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις», καθώς δέχθηκε πρόταση από το Action 24 για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Δεν έχει πάρει ωστόσο ακόμη οριστική απόφαση.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 3/6/2024