Πρόωρα κόβεται η εκποµπή «TV Queen» από το Open, παρότι είναι χάρµα οφθαλµών η Ιωάννα Μαλέσκου. Το concept «δεν τραβάει», οι τηλεθεατές δεν το έχουν «αγκαλιάσει» παρά τις φιλότιµες προσπάθειες τόσο της εντυπωσιακής οικοδέσποινας όσο και του ετερόκλητου πάνελ. Αλλά και του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Βέβαια, το γεγονός ότι µιλάµε ακριβώς για ετερόκλητο πάνελ (τι σχέση έχει ο Τάσος Τρύφωνος µε την Έλενα Χριστοπούλου, για παράδειγµα; Πώς θα «κόψει» ο ένας και θα «ράψει» ο άλλος; Χηµεία γιοκ µεταξύ τους, αυτό εννοούµε) έχει παίξει τον ρόλο του στις χαµηλές πτήσεις στην τηλεθέαση.

Και κάπως έτσι, δεν φαίνεται πως θα συνεχιστεί ούτε η συνεργασία Ανδρέα Μικρούτσικου - Ιωάννας Μαλέσκου - σηµειώνουµε ότι το ριάλιτι ολοκληρώνεται την Κυριακή 16 Ιουνίου. Το επισηµαίνουµε, διότι αρχικά ακουγόταν σοβαρά το σενάριο να συνυπάρξουν ως το πρωινό δίδυµο του Open από τη νέα σεζόν. Αλλά ούτε εν προκειµένω η χηµεία έκανε το θαύµα της.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γκαγκάκη για ΤV Queen: Είναι γεγονός το πρόωρο τέλος, νομίζω ότι ήταν αναμενόμενο

 

Τι θα γίνει με την Ιωάννα Μαλέκου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ωστόσο, σύµφωνα µε τις µέχρι τώρα πληροφορίες, την ερχόµενη σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ξαναδούµε από το ίδιο κανάλι τη Μαλέσκου. Αλλά από νέο, αδιευκρίνιστο µέχρι στιγµής, πόστο.

Θολό βέβαια είναι το τοπίο και για το επόµενο επαγγελµατικό βήµα του Ανδρέα Μικρούτσικου, καθώς δεν υπάρχει ενδεχόµενο επιστροφής του στο «Super Κατερίνα» µε την Κατερίνα Καινούργιου. Ίσως τελικά αποκτήσει και εκείνος δική του εκποµπή στο Open.

 

Τέλος οι συζητήσεις της Βίκυς Καγιά με τον ΣΚΑΪ

Εκποµπή όµως, που θα παρουσιάζει, στον Σκάι αυτή τη φορά, δεν πρόκειται -σύµφωνα µε τα µέχρι τώρα δεδοµένα- να έχει η Βίκυ Καγιά.

Έναν χρόνο µετά το τέλος της συνεργασίας της µε το Star, η παρουσιάστρια βρισκόταν σε συζητήσεις µε το κανάλι του Φαλήρου για την παρουσίαση ενός νέου reality µόδας στη ζώνη 15.00-17.00. Οι επαφές των αρµόδιων του Σκάι µε τους υπεύθυνους της εταιρείας παραγωγής αλλά και µε την παρουσιάστρια διακόπηκαν. Τώρα λοιπόν και ύστερα από την ανατροπή, στο κάδρο επιστρέφει το «My Style Rocks».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 3/6/2024