Με σαρωτικές επιδόσεις στην τηλεθέαση, το MEGA κατέκτησε την κορυφή το Σάββατο 1η Ιουνίου με τη ζωντανή μετάδοση του μεγάλου τελικού UEFA Champions League που οδήγησε στην κατάκτηση του 15ου τροπαίου από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Οι τηλεθεατές συντονίστηκαν στη συχνότητα του MEGA, όπως άλλωστε κάνουν σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά ραντεβού τα τελευταία τρία χρόνια, χαρίζοντας στον συγκλονιστικό αγώνα κορυφής την πρώτη θέση με 38,4% στο δυναμικό κοινό 18-54.

 

Με ποσοστό 36,4% στο γενικό σύνολο, ο μεγάλος τελικός από το θρυλικό «Γουέμπλεϊ» που περιέγραψαν ο Κώστας Βερνίκος και ο Αντώνης Κατσαρός συνέτριψε τον ανταγωνισμό με διαφορά τουλάχιστον 26 ποσοστιαίων μονάδων! Η κάλυψη στον τελικό του UEFA Champions League ξεπέρασε τους 1,9 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό η μετάδοση του αγώνα ξεπέρασε το 68%.

 

Οι ειδικές εκπομπές πριν και μετά το ντέρμπι κορυφής, που παρουσίασαν ο Παναγιώτης Περπερίδης και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μεταφέροντας παλμό από όλα τα σημεία όπου χτύπησε η καρδιά του μεγάλου τελικού. Η Pre Game εκπομπή με την καταδίωξη γνώσεων των Chasers για τη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σημείωσε 15,9%  στο γενικό σύνολο και 15,8% στο δυναμικό κοινό 18-54. Παράλληλα, η Post Game εκπομπή με δυνατές αναλύσεις και πλούσιο ρεπορτάζ για τον τελικό διατήρησε την πρωτιά με 15% στο γενικό σύνολο και 12,7% στο δυναμικό κοινό 18-54.

 

Οι μεγάλες βραδιές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχουν ξεκάθαρα το αποτύπωμα του MEGA. Μετά την θρυλική κάλυψη του θριάμβου του Ολυμπιακού στο UEFA Europa Conference League, το MEGA χάρισε στους λάτρεις της μπάλας μια ακόμη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού αθλητισμού, τον τελικό του UEFA Champions League.

 

#MegaTVFinals