Την ανανέωση της συνεργασίας του µε το κανάλι του Αµαρουσίου ανακοίνωσε χθες on air ο Γιώργος Λιάγκας.

«Υπέγραψα την Παρασκευή το νέο µου συµβόλαιο µε τον ΑΝΤ1. Θα βγάλει και τυπική ανακοίνωση ο σταθµός. Θέλω να πω “ευχαριστώ” γιατί είχα παραπάνω από µία προτάσεις αυτό το διάστηµα - και ήταν από σηµαντικά κανάλια. Είναι σηµαντικό να δέχεσαι προτάσεις, γιατί αυτό σηµαίνει εκτίµηση της δουλειάς σου. Ήταν σηµαντικές προτάσεις για σηµαντικές ζώνες. Από την αρχή προτεραιότητά µου ήταν να συζητήσω µε τον σταθµό», ξεκαθάρισε και πρόσθεσε:

«Άργησα να υπογράψω γιατί είναι µια εκποµπή που έχει εξελιχθεί µε τα χρόνια. Κάνουµε κάτι διαφορετικό, σε σχέση µε την υπόλοιπη ελληνική τηλεόραση. Είναι βαθιά ανθρωποκεντρική εκποµπή, µε ρεπορτάζ. Είµαι τυχερός γιατί έχω πολύ καλούς συνεργάτες! Θεωρώ ότι είµαστε η καλύτερη δηµοσιογραφική οµάδα. Άργησα να υπογράψω γιατί είχαµε κουβέντες µε τον σταθµό για το πώς µπορεί αυτό να γίνει πιο πολύ αυτό που θεωρώ εγώ ότι είναι µοντέρνα τηλεόραση, µε κέντρο τον άνθρωπο. Υπέγραψα, λοιπόν», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά: Η κοινή εμφάνιση και τα σχόλια για το τι σχέση έχουν

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την δεύτερη εκπομπή στον ΑΝΤ1

Σχετικά µε τη δεύτερη εκποµπή που του έχει προταθεί από το κανάλι αποκάλυψε:

«Μου προτάθηκε από τον ΑΝΤ1 να την κάνω, η οποία δεν είναι late night, είναι κάτι άλλο. Θεωρώ ότι δεν θα γίνει άµεσα, µπορεί να γίνει κάποια στιγµή κατά τη διάρκεια του συµβολαίου µου. Αν το κάνω, θα είναι κάτι πολύ ωραίο. Το σίγουρο είναι ότι µε τη νέα σεζόν θα ξαναπούµε “καληµέρα” από εδώ και η εισήγησή µου είναι να είµαστε όλοι έτσι όπως είµαστε. Θα έχουµε και κάποιες αλλαγές, διότι εµείς που το βλέπουµε θεωρώ ότι εκεί που λίγο πονάµε ή εκεί όπου κάτι δεν πάει καλά, εκεί οφείλεις να επέµβεις, για να γίνει πιο σωστό το όλο πράγµα».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 4/6/2024