∆ύο λαµπερά γκεστ εµφανίζονται στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς «Maestro» µε την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Πρόκειται για τον Νίκο Ψαρρά και τη Λένα Παπαληγούρα.

O Ψαρράς θα υποδυθεί τον δικηγόρο της Αλεξάνδρας (Στεφανία Γουλιώτη), που έχει φέρει άλλωστε στα νέα επεισόδια το παιδί του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) στη ζωή.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του "Maestro"

Απόψε θα δούµε και την Παπαληγούρα, η οποία αναλαµβάνει τον ρόλο της αδελφής του Μιχάλη, του γιατρού του νησιού (Αντίνοος Αλµπάνης). Σε εκείνη προσφεύγει ο Μιχάλης πνιγµένος από τις ενοχές για τον φόνο του Χαράλαµπου, του οποίου υπήρξε µάρτυρας. Ο τίτλος του σηµερινού επεισοδίου του «Maestro» στις 22:40 στο Mega είναι «Toxic». Ο Σπύρος τραυµατισµένος λόγω του χωρισµού του από τον Αντώνη βρίσκει παρηγοριά στη Γιάννα, η οποία του προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι θα είναι ευτυχισµένος. Η τοξική σχέση που φτιάχνει µαζί της δεν διαφέρει και πολύ από την τοξικότητα εκείνης του Θάνου και της Κλέλιας ή του Ορέστη µε την Αλεξάνδρα. Ο φόβος όλων των ηρώων τούς κάνει να χτίζουν σχέσεις τοξικές, που σύντοµα όµως θα τους αρρωστήσουν. Ο Σπύρος προσπαθεί να χτίσει µια νέα ζωή στο νησί και κρυφά από τη Μαρία δέχεται την πρόταση του Φάνη να συνεχίσει τη δουλειά που κάποτε έκανε ο πατέρας του. Ο φόβος του ότι σύντοµα το πτώµα του πατέρα του θα βρεθεί επιβεβαιώνεται.

Δείτε επίσης: Στεφανία Γουλιώτη: Αποχαιρετά το Maestro - Πήρα μόνο νοιάξιμο και αγάπη, έγραψε

«Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον θαυµάζω και τον εκτιµώ τροµερά. Χαίροµαι που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix. Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρµα. Θα κάνω λοιπόν ένα µικρό guest, είπα αµέσως το ναι», δήλωνε πριν από λίγο καιρό η Λένα Παπαληγούρα, προσθέτοντας σχετικά µε τον ρόλο της: «Θα υποδυθώ την αδελφή του Αντίνοου Αλµπάνη, η οποία έρχεται όταν αυτός έχει ένα µεγάλο πρόβληµα, µε σκοπό να τον βοηθήσει να πάρει µία σηµαντική απόφαση».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 6/6/2024