Στα νέα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του MEGAΗ Γη της Ελιάς” θα δούμε να πλησιάζει ο γάμος της Αθηνάς και του Τζον ενώ η κόρη του, η Νάνσυ, τελικά αποφασίζει να έρθει λίγες μέρες νωρίτερα στη Μάνη, όπως της είχε ζητήσει ο πατέρας της.

Η Νάνσυ τηλεφωνεi και ανακοινώνει στον πατέρα της ότι έρχεται. Όλοι είναι χαρούμενοι που επιτέλους θα γνωρiσουν από κοντά την αγαπημένη κόρη του Τζον, εκτός από τη Φιλιώ η οποία έχει αναστατωθεί πολύ με την επερχόμενη άφιξή της, καθώς φοβάται ότι θα μπει σε δεύτερη μοίρα και θα χάσει την αγάπη και το ενδιαφέρον του.

Λίγο αργότερα η Νάνσυ, που την υποδύεται η ηθοποιός Βαρβάρα Ντέσκα, καταφθάνει στη Μάνη και στο σπίτι της Αθηνάς όλοι την υποδέχονται με ενθουσιασμό, εκτός φυσικά από τη Φιλιώ, που δείχνει να μη νιώθει άνετα. Μάλιστα τη χαιρετά σχεδόν τυπικά και ζητάει να ανέβει στο δωμάτιό της.

Δείτε επίσης: "Γη της Ελιάς" επόμενα επεισόδια: Άγρια σκηνή ζήλιας της Ισμήνης για τη Σοφία

Ο Τζον, από την άλλη, είναι τρελαμένος που έχει κοντά του την κόρη του και δείχνει πολύ περήφανος πατέρας. Μάλιστα θέλει όσο καιρό θα βρίσκεται κοντά του να της δείξει όλη τη Μάνη. Της λέει να πάνε και να της δείξει τους ελαιώνες και είναι σίγουρο ότι θα ξετρελαθεί. Πηγαίνουν μαζί στα χωράφια όπου ο Τζον της μιλάει με πάθος και ενθουσιασμό για τη νέα του δουλειά. Λίγο μετά της λέει να κάνουν μια ακόμα βόλτα. Της προτείνει να πάνε στο πιο ωραίο μέρος για καφέ και γαλατόπιτα που δεν είναι άλλο από το καφενείο του Πότη. Όντως πάνε μαζί και ο Τζον τη συστήνει σε όλους αλλά η Νάνσυ κολλάει τα μάτια της μόνο πάνω σε έναν κι αυτό είναι ο αστυνόμος.

Εκείνη απλώνει το χέρι και ο Γιώργης της κάνει μεγάλη εντύπωση, κάτι που δεν το κρύβει. Αυτή η πρώτη ματιά είναι αρκετή για να καταλάβει η Νάνσυ ότι τον ερωτεύτηκε αμέσως.

Στον φετινό κύκλο ωστόσο δεν θα δούμε κάποια εξέλιξη μεταξύ τους. Η κοπέλα θα συνεχίσει να τον βλέπει τυχαία, ενώ στον γάμο του πατέρα της θα έχει την ευκαιρία να τον γνωρίσει λίγο καλύτερα. Από τη νέα σεζόν όμως, όλα θα αλλάξουν. Η Νάνσυ δεν θα φύγει για την Αμερική, καθώς δεν μπορεί πλέον να αποχωριστεί τη Μάνη, αλλά και τον Γιώργη με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη.

Δείτε ακόμη: Η "Γη της Ελιάς" πάει για τέταρτη σεζόν στο MEGA