Λίγο πριν από το πρώτο σφύριγμα του Euro 2024, που θα μεταδώσει η ΕΡΤ, οι θρύλοι της ιστορικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004 και οι αθλητικοί δημοσιογράφοι της δημόσιας τηλεόρασης έκαναν την πρώτη σέντρα της διοργάνωσης στην καρδιά της Αθήνας.

«Η ΕΡΤ διατηρεί ζωντανό το αθλητικό ιδεώδες. Με το Euro 2024, την εκπομπή “Euro Nights”, τους legends και το επιτελείο έμπειρων επαγγελματιών της ΕΡΤ προσδοκούμε να συνεισφέρουμε στη χαρά και την ενότητα που προσφέρει το ποδόσφαιρο και να ζήσουμε καλοκαιρινές βραδιές με υπέροχο θέαμα», ανέφερε η διευθύνουσα σύμβουλός της, Κατερίνα Κασκανιώτη, στο καλωσόρισμα.

Οι προβλέψεις για το Euro 2024

Ενώ Γιούρκας Σεϊταρίδης, Ντέμης Νικολαΐδης, Άγγελος Χαριστέας θυμήθηκαν ιστορίες από τον θρίαμβο του 2004 κι έκαναν προβλέψεις για τα ντέρμπι που οι λάτρεις της μπάλας θα παρακολουθήσουν από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3 (από την έναρξη στις 14/6 έως τον τελικό στις 14/7/2024).

Το «παρών» έδωσε και ο κεντρικός παρουσιαστής της αθλητικής εκπομπής «Euro Nights», Πάνος Βόγλης: μαζί με τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Τάκη Φύσσα, από το στούντιο της ΕΡΤ1, και με τους Ντέμη Νικολαΐδη και Άγγελο Χαριστέα, με απευθείας συνδέσεις από τη Γερμανία, θα μας βάζουν στο κλίμα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 7/6/2024