«Αν έχει σχέση με έναν διάσημο άνδρα όπως ο Γιώργος Λιάγκας, καλό είναι να μην τον εκθέτει», είπε δίχως περιστροφές η Ναταλία Γερμανού αναφερόμενη στη Μαρία Αντωνά, σχολιάζοντας τη φημολογούμενη σχέση της δεύτερης με τον παρουσιαστή-δημοσιογράφο.

«Το highlight το είπε η Κατερίνα Καινούργιου, ότι βρίσκει ενδιαφέρουσα την ιδέα του τηλεοπτικού διδύμου Λιάγκα - Αντωνά. Ήταν σαν να το παρομοίασε με τις παλιές εποχές που ήταν ο Λιάγκας με τη Φαίη», σχολίασε από την πλευρά της η Γερμανού.

Για να προσθέσει: «Κατ’ αρχήν δεν νομίζω ότι ο Γιώργος μπλέκει ποτέ τα επαγγελματικά με τα προσωπικά του, αν υποθέσουμε ότι τα προσωπικά ισχύουν. Άλλο η σύζυγος, το στεφάνι».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά: Μαζί στον Πόρο – Οι φωτογραφίες από την παραλία

Τι απάντησε για τις φήμες η Μαρία Αντωνά

Όσο για τις απαντήσεις που έδωσε η Αντωνά; «Δεν ήθελε να το κόψει. Η απάντηση “δεν διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω”, η οποία είναι μία έμμεση επιβεβαίωση… Θα της είπε “καλά έκανες, μωρό μου” ή “δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιούμε αν βγήκαμε δύο φορές”;». Και κατέληξε:

«Δεν λέμε ότι ένας κύριος δεν εκθέτει μία κυρία; Και το λέω εγώ, πιστέψτε με, που κι αν δεν έχει κάνει ο Γιώργος την προσωπική μου ζωή φύλλο και φτερό. Το ίδιο ισχύει και με μία γυναίκα, ότι όταν έχει σχέση με έναν διάσημο άνδρα, καλό είναι να μην τον εκθέτει. Εκτός αν το έχουν συμφωνήσει».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 10/6/2024