Τέλος στα σίριαλ, αλλά εκτός απροόπτου και στις ζωντανές ψυχαγωγικές εκποµπές βάζει ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης που επιχειρείται ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Πέραν της περαιτέρω επένδυσης στην ενηµέρωση, το κανάλι του Νέου Φαλήρου θα βασιστεί τη νέα σεζόν σε ό,τι αφορά το ψυχαγωγικό κοµµάτι αποκλειστικά στα ριάλιτι και τα µαγνητοσκοπηµένα επεισόδια των αντίστοιχων παραγωγών. Πρόκειται για µια κίνηση που στοχεύει αφενός στον περιορισµό του λειτουργικού κόστους και αφετέρου στον απεγκλωβισµό από προγράµµατα που ουδέποτε απέδωσαν τα προσδοκώµενα αποτελέσµατα στο µέτωπο της τηλεθέασης.

Δείτε επίσης: ΣΚΑΪ, κωδικός "ενημέρωση" - Αναλαμβάνει δράση ο Γιάννης Αλαφούζος

Στο πλαίσιο αυτό, ουσιαστικά σηµατοδοτείται η πλήρης παράδοση της prime time ζώνης του τηλεοπτικού σταθµού του Γιάννη Αλαφούζου στον Τούρκο παραγωγό Ατσούν Ιλίτζαλι και µάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, το όλο project θα ξεκινήσει να «τρέχει» εντός του καλοκαιριού κιόλας, καθώς από τον Ιούλιο θα λανσαριστεί το µαγειρικό ριάλιτι «Cash kitchen» (που θα µεταδίδεται κάθε βράδυ), ενώ στη συνέχεια θα προβάλλεται το «Power of love» µε παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου.

Πλέον µένει να φανεί αν αυτές οι ανακατατάξεις θα έχουν άµεση επίδραση και στο πεδίο του στελεχιακού δυναµικού...

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 8/6/2024