Ένταση μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Φωτεινής Πετρογιάννη στον αέρα του «Πρωινού», με αφορμή τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Ελένη Βουλγαράκη για τα περιττά κιλά.

«Μακάρι να φτάσει εκεί που ο ίδιος θέλει να φτάσει, αλλά είναι χαρούμενος, γιατί βγήκε και ο αδελφός του στην Ευρωβουλή», είπε ο Λιάγκας, επισημαίνοντας ότι «όλοι, αν γινόταν, θα ήθελαν να μην έχουν παραπανίσια κιλά».

«Όλοι θέλουν να είναι υγιείς κυρίως», είπε η δημοσιογράφος, για να εισπράξει το «όχι, Φωτεινή μου, δεν θέλει να είναι κανείς πολύ παχύς. Μην αλλάζετε αυτά που λέω, είναι η γνώμη μου. Μη με λογοκρίνεις, δεν ντρέπομαι να πω τη γνώμη μου και το “λειαίνεις”».

«Μα τη δική μου τοποθέτηση έκανα», είπε εκείνη, με τον Λιάγκα να επισημαίνει: «Άρα, ξέρεις πολλούς που θέλουν να είναι χοντροί».

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Έχω βάλει παραπάνω κιλά, όμως έχω αποφασίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό"

Γιώργος Λιάγκας: "Ζούμε υπό καθεστώς τρόμου"

«Δεν είπα για σένα. Είπα ότι, αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα υγείας, μπορεί να μην είναι προτεραιότητά του εκείνη τη στιγμή να αδυνατίσει», απάντησε.

«Ζούμε υπό καθεστώς τρόμου, λέμε πράγματα που δεν πιστεύουμε, για να γίνουμε αρεστοί», ανέφερε ο Λιάγκας. Με την Πετρογιάννη να απαντά: «Ωραία, να έχει κάποιος περιττά κιλά κι εγώ να του πω ότι μου χαλάει την αισθητική».

«Φωτεινή, αλλάζεις αυτά που έχουμε πει. Λες κάτι άλλο, για να δημιουργήσεις ένα αρνητικό κλίμα», κατέληξε ο δημοσιογράφος. Μια ωραία ατμόσφαιρα δηλαδή.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 12/6/2024