Ίσως και µέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδοµάδας να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά µε την παραµονή ή µη της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1.

Τα δεδοµένα των τελευταίων ηµερών δείχνουν πως η πλάστιγγα αυτή τη στιγµή γέρνει προς την πλευρά της αποχώρησης της δηµοσιογράφου από το κανάλι του Αµαρουσίου. Χωρίς ωστόσο να έχει ακόµη ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Την προηγούµενη εβδοµάδα η Μαρία Αναστασοπούλου πραγµατοποίησε σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες ραντεβού µε δύο υψηλόβαθµα στελέχη του ΑΝΤ1 χωρίς ωστόσο να υπάρξει σύγκλιση απόψεων. Οι διαφωνίες εντοπίζονται στο οικονοµικό σκέλος αλλά και τη συνέχεια της βραδινής εκποµπής «Αρένα». Αντίθετα η Μαρία Αναστασοπούλου δεν ήταν αρνητική να αναλάβει την πρωινή ενηµερωτική εκποµπή του Σαββατοκύριακου στη θέση της Φαίης Μαυραγάνη, καθώς το «Στούντιο µε θέα» ολοκληρώνεται και η δηµοσιογράφος µετακινείται στον Σκάι στη θέση του Γιώργου Αυτιά, που εκλέχθηκε πρώτος ευρωβουλευτής σε σταυρούς µε τη Νέα ∆ηµοκρατία.

Μαρία Αναστασοπούλου: Τα σενάρια για τον ΣΚΑΙ

Την ίδια στιγµή η Μαρία Αναστασοπούλου φαίνεται πως βρίσκεται πιο κοντά στον Σκάι, και για την ακρίβεια για τη συµπαρουσίαση της νέας καθηµερινής εκποµπής στο δίωρο 12.00-14.00 µαζί µε τον Άρη Πορτοσάλτε. Ο τηλεοπτικός φακός της εκποµπής «Super Κατερίνα» εντόπισε τη δηµοσιογράφο, η οποία δεν θέλησε ν’ ανοίξει τα χαρτιά της για τα επόµενα τηλεοπτικά της σχέδια.

«Πού ξέρετε ότι δεν ευδοκίµησαν οι συζητήσεις µε τον ΑΝΤ1; ∆εν υπάρχει κάτι τέτοιο, περιµένουµε τις επίσηµες ανακοινώσεις όλοι, εγώ δεν µπορώ να πω τίποτα και περιµένω τη στιγµή που θα µιλήσουµε πιο ανοιχτά. Πού τα ξέρετε όλα αυτά;», ξεκαθάρισε σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε.

Πάντως ο ΑΝΤ1 θέλει η δηµοσιογράφος να παραµείνει στο δυναµικό του και αυτό φάνηκε από τη θέση της συµπαρουσιάστριας που είχε δίπλα στον κεντρικό anchorman του ΑΝΤ1, Νίκο Χατζηνικολάου, κατά τη διάρκεια της µετάδοσης των αποτελεσµάτων των ευρωεκλογών. Ίσως υπάρξει ανατροπή στο τελευταίο ραντεβού της δηµοσιογράφου µε το κανάλι του Αµαρουσίου.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 12/6/2024