Οι εξελίξεις αναγκάζουν τους ήρωες της σειράς «Maestro» να έρθουν αντιμέτωποι με τους δαίμονές τους που τόσο καιρό προσπαθούν να ξορκίσουν.

Πότε θα δούμε τα παραπάνω να συμβαίνουν;

Στο αποψινό και πέμπτο επεισόδιο του σίριαλ, το οποίο έχει κάνει θραύση ανά τον κόσμο μέσω του Netflix, όπου προβλήθηκε τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος κύκλος. Το ραντεβού με τους τηλεθεατές όμως σήμερα κλείνεται στις 22:40 στο Mega. Τι θα δούμε αναλυτικά στην ατμοσφαιρική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που οδεύει σιγά σιγά προς τη «λύση του μύθου», όπως θα έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, και την «κάθαρση»;

Δείτε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ανέβασε φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα του Μaestro στους Παξούς

(Το τελευταίο, φυσικά, θα το δούμε το φθινόπωρο, μη βιάζεστε από τώρα.) «Therapia». Αυτός είναι ο τίτλος του αποψινού επεισοδίου και δεν φαντάζει μόνο, αλλά είναι κιόλας λυτρωτικός. Αναλυτικότερα, η Μαρία ξεκινά ένα εσωτερικό ταξίδι αναζήτησης της γαλήνης. Ο Ορέστης και η Κλέλια, από την πλευρά τους, βρίσκονται σε αδιέξοδο. Ο Σπύρος προσπαθεί να κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με τη Γιάννα. Όλοι γνωρίζουν πια πως ο Χαράλαμπος είναι νεκρός και πως ο Δημοσθένης αναζητά τον δολοφόνο του. Όμως, μια περίεργη άφιξη στο νησί προκαλεί ανησυχία. Και κάπου εκεί η αγωνία κορυφώνεται. Τα υπόλοιπα στη μικρή οθόνη.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 13/6/2024