Με τη Ζήνα Κουτσελίνη ασχολήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας χθες. Όχι απλώς ασχολήθηκε, αλλά της επιτέθηκε ευθέως από το πλατό της εκποµπής του.

«Απ’ ό,τι έχω καταλάβει είναι τα λεφτά που χάνει από το κόψιµο της βραδινής εκποµπής που δεν πήγε καλά και θέλει η Ζήνα Κουτσελίνη να πάρει περισσότερα. ∆εν της τα δίνει το Star, αλλά την αφήνει να κάνει καµιά γυροβολιά. Έχει πάει µαθαίνω -και εγώ- σε δυο τρία κανάλια», είπε δίχως περιστροφές.

«Άµα δεν βρίσκει αλλού… Μην τυχόν και της δώσουν λιγότερα στο Star. Γνωρίζω ότι πηγαίνει στα κανάλια και λέει “κόψτε αυτά που έχετε, θέλω να έρθω εγώ στο 12-2”», υποστήριξε ο παρουσιαστής του «Πρωινού» ανοίγοντας µέτωπο µε τη Ζήνα.

Η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια αποδέχθηκε το τέλος της βραδινής της εκποµπής, ενώ οι διαπραγµατεύσεις για τη µεσηµεριανή µε τους επικεφαλής του Star χαρακτηρίζονται -από καλά γνωρίζοντες- «σκληρές».

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Κι εγώ στον ΑΝΤ1 έμαθα από δελτίο Τύπου ότι έρχονται ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά"

Τι λένε οι πληροφορίες για την Ζήνα Κουτσελίνη

Καθώς τα περισσότερα κανάλια έχουν κλείσει το πρόγραµµά τους για τη νέα σεζόν το πιθανότερο είναι η δηµοσιογράφος να παραµείνει για έναν ακόµη χρόνο στο δυναµικό του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Με όρους που θα συµφέρουν προφανώς και τις δύο πλευρές. ∆ιαφορετικά, µην αποκλείετε τίποτα. Υπήρξαν βέβαια επαφές µε τον Σκάι, ωστόσο όλα δείχνουν πως εκεί έχει κλείσει το ενηµερωτικό δίδυµο για τη ζώνη 12.00-14.00. Και θα είναι ο Άρης Πορτοσάλτε µε τη Μαρία Αναστασοπούλου, όπως γράφαµε και χθες.

Από την άλλη και όσον αφορά τώρα το «Καληµέρα Ελλάδα», σε εσωτερική λύση δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη προσανατολίζονται στον ΑΝΤ1 – αυτά µετά την αποχώρηση της Αναστασοπούλου στο τέλος της σεζόν. Ανάµεσα στους επικρατέστερους συγκαταλέγονται ο Γιώργος Γρηγοριάδης και ο Νίκος Ρογκάκος, που έχουν συνεργαστεί µε τον Γιώργο Παπαδάκη. Υπάρχει όµως και µία γυναίκα, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, η ανταποκρίτρια της εκποµπής στη Θεσσαλονίκη.

Tip: Επειδή η «Απογευµατινή» ξέρει τα πάντα, γυρίσαµε πίσω στον χρόνο, στο 2008, επί Alter, όταν Λιάγκας - Κουτσελίνη, µελαχρινή τότε και αγνώριστη, πόζαραν µαζί και γελαστοί. Σαν να ήταν φίλοι (η λήψη φυσικά και είναι συλλεκτική).

 

*Δημοσιεύθηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 13/6/2024