Με αφορµή την αναφορά που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Ζήνα Κουτσελίνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κάνει γυροβολιές στα κανάλια» και πως λέει «κόψτε ό,τι έχετε και δώστε µου το 12:00-14:00», η Σταµατίνα Τσιµτσιλή έκρινε πως έφτασε πλέον η κατάλληλη στιγµή για να κάνει µια αποκάλυψη.

Η παρουσιάστρια θυµήθηκε τον τρόπο µε τον οποίο έµαθε όταν εργαζόταν στον ΑΝΤ1 και παρουσίαζε την πρωινή lifestyle εκποµπή «FTHIS TV» ότι πρόκειται να πάρουν τη θέση της ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, µε τους οποίους ενώ είχε προσωπική σχέση, εκείνοι δεν επικοινώνησαν ποτέ µαζί της για να την ενηµερώσουν σχετικά.

«Μου κάνει εντύπωση που ο ίδιος ο Γιώργος που έχει ξεχωρίσει το συναίσθηµα από το επάγγελµα και το πώς πρέπει µια επιχείρηση να υπάρχει… Κι εγώ όταν ήµουν στον ΑΝΤ1 και δούλευα έµαθα ότι έρχονται ο Γιώργος και η Φαίη από ένα δελτίο Τύπου, ενώ είχα προσωπική σχέση µαζί τους και δεν µε πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο. Επίσης, ο Γιώργος δεν κατηγορήθηκε απ' όλη την πιάτσα ότι πήγε να βοηθήσει τη Φαίη και µετά παρέµεινε εκείνος στον ΑΝΤ1 και η Φαίη έφυγε;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η Σταµατίνα Τσιµτσιλή και συνέχισε ακάθεκτη: «Θέλω να πω ότι επειδή ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς πολλοί τον έχουν κατηγορήσει για διάφορα, µου κάνει εντύπωση που σε µια δύσκολη φάση της Ζήνας… που είναι σε ένα κοµβικό σηµείο για να πάρει κάποιες αποφάσεις και έχει κάποια δύσκολα δεδοµένα, το να βγει ένας συνάδελφος που κάνει επιτυχία όπως ο Γιώργος να µιλήσει µε αυτόν τον τρόπο…».

Δείτε επίσης: Μετωπική επίθεση του Γιώργου Λιάγκα στη Ζήνα Κουτσελίνη με φόντο το τηλεοπτικό της συμβόλαιο

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Στη συνέχεια η Σταµατίνα Τσιµτσιλή αποκάλυψε µέσα από την εκποµπή της και κάτι ακόµα: ότι η Ζήνα Κουτσελίνη συνεχίζει τη συνεργασία της µε το Star.

«Η Ζήνα Κουτσελίνη παραµένει στο Star. Το λέω για να µην αγχώνονται κάποιοι ότι κάνει γυροβολιές, ραντεβού και λοιπά… Οι µόνες γυροβολιές που θα κάνει θα είναι οι καλοκαιρινές», πρόσθεσε µε χιούµορ η Σταµατίνα Τσιµτσιλή, βάζοντας έτσι φρένο στα µεταγραφικά σενάρια, για τα οποία έκανε λόγο ο Γιώργος Λιάγκας.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 14/6/2024