Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο φινάλε του φετινού κύκλου της «Γης της ελιάς», με τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον να βάφεται με αίμα.

Η Αθηνά και ο Τζον αποφασίζουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και να παντρευτούν στο δημαρχείο με μάρτυρες την Αναστασία και τη Μαργαρίτα.

Όλη η Μάνη είναι καλεσμένη και μαζί τους και η κόρη του Τζον, Νάνσυ, που μόλις έφτασε από την Αμερική. Το βιβλίο της Μαρίας βέβαια θα φέρει ανατροπές και η Μαρία θα επικαλεστεί μία ψεύτικη δικαιολογία και δεν θα παραστεί στον γάμο. Με όσα έγραψε για όλους τους ήρωες αλλά και για την Αθηνά, ντρέπεται να τους αντικρίσει.

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ισμήνη εντοπίζει το φλερτ της Σοφίας στον Κωνσταντίνο


Ο γάμος θα γίνει κανονικά και η Αθηνά με τον Τζον πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Τζον νιώθει χαρούμενος και πολύ ερωτευμένος. Αμέσως μετά την τελετή στο δημαρχείο ακολουθεί γλέντι.

Η Βασιλική και η Χάιδω δεν ακολουθούν λόγω πένθους, αλλά όλοι οι άλλοι πάνε κανονικά. Στο γλέντι ρέει άφθονο κρασί και όλοι απολαμβάνουν τη βραδιά.

Η Αμαλία όμως είναι έτοιμη να πει την τελευταία της λέξη και να γράψει το φινάλε της τρίτης σεζόν, διαλύοντας τον γάμο του Τζον και της Αθηνάς, ζητώντας εκδίκηση. 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 14/6/2024