Συνεχίζονται οι αγώνες ατομικής ασυλίας στο Survivor 2024 λίγες πλέον ημέρες πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό τελικό.

Η Δώρα Νικολή ήταν η πρώτη υποψήφια για αυτή την εβδομάδα, ενώ στο χθεσινό επεισόδιο, οι παίκτες ρίχτηκαν ξανά στον στίβο μάχης, έτοιμοι για την επόμενη ασυλία, ώστε ένας από αυτούς να φτάσει αργότερα χαλαρός στην ψηφοφορία.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας σχολίασε τις εξελίξεις, ενώ αναφέρθηκε στη Δώρα Νικολή.

«Η λογική είναι ότι θέλεις κάποιον πιο αδύναμο στη μονομαχία, γιατί ξέρεις ότι υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μονομαχήσεις. Τη θεωρώ υποδεέστερη αγωνιστικά από τους υπόλοιπους τρεις για μένα» είπε αρχικά ο Γιώργος Γκιουλέκας.


«Φτάνει να δούμε, εάν πάρει την τρίτη ασυλία η Δώρα, αυτό θα έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ποιον θα υποδείξει και ποιοι τρεις θα απαρτίζουν τη μονομαχία. Γιατί θεωρώ ότι και τη δεύτερη ασυλία να πάρει η Δώρα, στο τρίτο συμβούλιο θα ψηφιστεί πάλι λογικά», πρόσθεσε ο Γιώργος Γκιουλέκας μπροστα στην κάμερα του Survivor 2024.

Στον στίβο μάχης ο Γιώργος Γκιουλέκας εκνευρίστηκε καθώς δεν είχε την επιθυμητή απόδοση. «Τι είναι αυτό ρε; Αφήστε μας να παίξουμε», ανέφερε κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: