Με την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από τον ΑΝΤ1 ασχολήθηκε και η εκποµπή «Fay’s Time» στον Σκάι.

Με αφορµή το ζήτηµα της διαφωνίας που προέκυψε, ότι δηλαδή το κανάλι θέλει µια infotainment εκποµπή και η παρουσιάστρια µια καθαρά ψυχαγωγική, η Φαίη Σκορδά, η οποία όπως είπε η ίδια τηλεφώνησε τις προηγούµενες ηµέρες στην Μπέττυ Μαγγίρα, έκανε µια συγκεκριµένη τοποθέτηση µε έµµεση αναφορά και στον Γιώργο Λιάγκα.

Φαίη Σκορδά: «Για ποιο λόγο να είναι όλες οι εκποµπές ίδιες;»

«Αποφάσισαν ότι η εκποµπή πρέπει να είναι σε ένα άλλο µοντέλο, το οποίο θεωρώ ότι της το πρότειναν για να της το προτείνουν. Είναι δυνατόν; ∆εν θεωρώ ότι βλέπουν στην Μπέττυ Μαγγίρα το πρόσωπο που θα θέλει να καλύψει το infotainment», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε:

«Για ποιο λόγο να είναι όλες οι εκποµπές ίδιες; Θα το πω ξεκάθαρα, γιατί δεν θέλω να αναφερθώ, αλλά αγαπώ την Μπέττυ. Το ότι το “Πρωινό” αυτή τη στιγµή έχει έναν παρουσιαστή ο οποίος το κάνει πολύ καλά είναι γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι δηµοσιογράφος. Συγγνώµη. Το να πας να βρεις ένα τέτοιο µοντέλο σηµαίνει ότι δεν σκέφτεσαι. Έχει να κάνει µε τα χρόνια εµπειρίας, µε το τι έχει καλύψει ο κάθε άνθρωπος, µε το τι έχει κάνει. ∆εν γίνεται. ∆ηλαδή βρίσκω κάτι και αυτό κάνει σώνει και ντε επιτυχία;».

Για να συνεχίσει: «Τα κανάλια και όλες οι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα αν δένονται µε κάποιο πρόσωπο, πρέπει να πάρουν κάποιες αποφάσεις. Κανείς δεν είναι δεδοµένος σε µια επιχείρηση. Επίσης δεν σηµαίνει ότι όταν κάτι τελειώνει θίγει την επαγγελµατική αξία του παρουσιαστή. Κάποια πρόσωπα φεύγουν από κάποια κανάλια και µετά επιστρέφουν. Η Μπέττυ ήταν σε ένα κανάλι, στο Open, που στο τέλος της σεζόν υπήρχε ένα θετικό πρόσηµο. ∆εν λέω ότι ήταν πρώτη, αλλά είχε πάει πολύ καλά στα νούµερα και έτσι δέχθηκε και άλλη πρόταση. Εµπιστεύτηκε λοιπόν τον ΑΝΤ1, όπου είχαν συζητήσει για δύο εκποµπές, αυτή του Σαββατοκύριακου αλλά και ένα ακόµη βραδινό σόου. Το βραδινό σόου δεν έγινε ποτέ, µετά άλλαξε η διοίκηση, έκανε τα ραντεβού που έπρεπε και πήραν µια απόφαση».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 18/6/2024