Tις πρώτες δηλώσεις της μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής της στο Mega έκανε η δημοσιογράφος Νατάσα Γιάμαλη.

«Υπάρχει άγχος και προσπαθούμε να βρούμε τα άτομα που θα συγκροτήσουν την ομάδα που θα κάνει ενημέρωση. Μαζί μου θα είναι και ο αρχισυντάκτης μου από το Kontra 24», ανέφερε η δημοσιογράφος στην κάμερα του «Fay’s Time», προσθέτοντας: «Για χρόνια τα άτομα με τις δικές μου απόψεις δεν ήταν mainstream. Τώρα είμαι έτοιμη για ένα πιο μεγάλο κανάλι, ενώ παλιά μπορεί να μην ήμουν».

Δείτε επίσης: Έρχεται ανασχηµατισµός και στην TV - Οι ανατροπές, οι καραμπόλες και τα ανοιχτά μέτωπα



Όσο για τη μορφή της εκπομπής της; «Δεν έχω πλήρη εικόνα ακόμη για την εκπομπή. Εσείς μάλλον τα ξέρετε καλύτερα», δήλωσε on camera, προσθέτοντας: «Από τα τέλη του Αυγούστου θα έχουμε όλες τις πληροφορίες. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θα παρουσιάζω μία ζωντανή ενημερωτική εκπομπή. Για εμένα κανόνας είναι οι αρνητικές κριτικές. Βέβαια, δεν αρέσουμε σε όλους, αλλά νιώθω πως έχω τον κόσμο στο πλευρό μου».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εκπομπή που θα αναλάβει θα είναι ζωντανή ενημερωτική και θα προβάλλεται στο απογευματινό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου του Μεγάλου καναλιού. Παράλληλα η δημοσιογράφος θα έχει παρουσία σε ρόλο σχολιάστριας και στα δελτία ειδήσεων του σταθμού όταν η επικαιρότητα το απαιτεί.




* Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 19/6/2024