Για την Πόλη αναχωρεί άµεσα η Κατερίνα Καραβάτου για τα γυρίσµατα του «Power of Love».

Το ριάλιτι σχέσεων επιστρέφει από τον Σκάι σε βραδινή βερσιόν, µε το κανάλι να ανακοινώνει τη νέα παρουσιάστριά του αλλά και την πρεµιέρα: «Την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21.00 στον Σκάι, η Κατερίνα Καραβάτου θα καλωσορίσει στο, ανανεωµένο και πιο fun από ποτέ, Power of Love άντρες και γυναίκες που αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι και που πιστεύουν στη δύναµη της αγάπης. Η διαδικασία είναι απλή και γνώριµη και θα µας θυµίσει τους κανόνες και τη γοητεία του φλερτ που έχουµε πια ξεχάσει. Στη χαλαρή ατµόσφαιρα του σπιτιού οι υποψήφιοι ερωτοχτυπηµένοι θα συστηθούν, θα συζητήσουν και θα αφιερώσουν χρόνο για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Από διασκεδαστικές αποστολές οι πρωταγωνιστές θα µπορούν να δείξουν τις δεξιότητές τους, να διεκδικήσουν σηµαντικά έπαθλα, αλλά και να απολαύσουν λίγο περισσότερο τη συντροφιά που θα επιλέξουν. Στο πλευρό τους θα βρίσκεται η Κατερίνα Καραβάτου, µε την οποία οι παίκτες θα µπορούν να συζητούν, να σχολιάζουν όσα ζουν µέσα στο σπίτι, αλλά και να αναλύουν µαζί ζητήµατα που αφορούν τις σχέσεις».

Σύµφωνα µε πληροφορίες, αν το πρόγραµµα έχει ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και στο χειµερινό πρόγραµµα του καναλιού του Φαλήρου.

Δείτε επίσης: Έρχεται ανασχηµατισµός και στην TV - Οι ανατροπές, οι καραμπόλες και τα ανοιχτά μέτωπα

Το νέο βήμα της Κατερίνας Καραβάτου 

Όσο για την Κατερίνα, ενθουσιάζεται που θα τεστάρει τις δυνάµεις της σε κάτι διαφορετικό. Μετά τις κοινωνικές εκποµπές, µε τις οποίες την έχουν ταυτίσει οι τηλεθεατές, δοκίµασε στη µόδα και συγκεκριµένα στο styling. Ίσως δεν ήταν -αρχικά τουλάχιστον- το δυνατό της σηµείο, µε αποτέλεσµα το µοντελοριάλιτι «My Style Rocks» να µη στεφθεί µε τα προσδοκώµενα ποσοστά τηλεθέασης, αλλά και αυτό είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στις οθόνες µας.


Ο λόγος, όπως έχουµε γράψει, είναι ότι η Βίκυ Καγιά εντέλει δεν συµφώνησε µε τους επικεφαλής του καναλιού για τη δηµιουργία εκποµπής µε συνταγή µεταξύ «Shopping Star» και «My Style Rocks», όπου ήθελε να τεθεί επικεφαλής. Με αυτά και µε αυτά, η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της Καραβάτου που θεωρείται από τις τυχερές της φετινής χρονιάς.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 19/6/2024