Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο χρονικό διάστηµα για το επόµενο τηλεοπτικό βήµα του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Ο δηµοσιογράφος και παρουσιαστής ανανέωσε το συµβόλαιό του µε το κανάλι του Αµαρουσίου µε τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, µε ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της επιτυχηµένης συνεργασίας του µε τον Γιώργο Λιάγκα. Ο δηµοσιογράφος-παρουσιαστής µε την οξυδερκή µατιά, την ευθύτητα και το τηλεοπτικό πάθος, θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1, διατηρώντας τη δυναµική του πορεία».

Ο Γιώργος Λιάγκας, πέραν από το «Πρωινό», στο οποίο βεβαίως και θα εξακολουθήσει να είναι «τιµονιέρης», θα αναλάβει και νέα καθήκοντα, κάτι που άλλωστε και ο ίδιος είχε αναφέρει από την εκποµπή του. «Μου προτάθηκε από τον ANT1 να κάνω µία ακόµα εκποµπή. ∆εν θα είναι late night, αλλά κάτι διαφορετικό», είπε, για να συµπληρώσει: «Θεωρώ ότι δεν θα γίνει άµεσα, κάποια στιγµή κατά τη διάρκεια του συµβολαίου µου όµως θα το κάνω. ∆εν έχω κάποια σκορδοκαΐλα να το κάνω, αν όµως το κάνω, θα είναι πολύ ωραίο - και θα γίνει και καλό».

Δείτε επίσης: Έρχεται ανασχηµατισµός και στην TV - Οι ανατροπές, οι καραμπόλες και τα ανοιχτά μέτωπα

Τι λένε οι πληροφορίες για το «Money Drop» και τον Γιώργο Λιάγκα

Σύµφωνα µε πληροφορίες µας λοιπόν, οι επαφές του ΑΝΤ1 και του Γιώργου Λιάγκα για τη βραδινή εκποµπή βρίσκονται σε τελικό στάδιο. Συγκεκριµένα, ο Λιάγκας θα αναλάβει το γνωστό τηλεπαιχνίδι «Money Drop», το οποίο βασίζεται στο πασίγνωστο βρετανικό τηλεπαιχνίδι «The Million Pound Drop». Το παιχνίδι προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τη διετία 2010-2012 από το Mega µε παρουσιαστή τότε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μετά την πρώτη φάση, επανήλθε τη σεζόν 2017-2018 από το Star, µε οικοδέσποινα τη Βίκυ Σταυροπούλου. Τώρα λοιπόν, θα ξεκινήσει την τρίτη του «θητεία» στον ΑΝΤ1 και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, µε τον Γιώργο Λιάγκα στα ηνία. Όσο για το πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται;

Το τηλεπαιχνίδι προορίζεται να βγει στον αέρα το δεύτερο µισό της ερχόµενης σεζόν, στη βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 20/6/2024