Το τέλος της συνεργασίας της Φαίης Μαυραγάνη µε τον ΑΝΤ1 και η µετακόµισή της στο πρωινό του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο στη θέση του Γιώργου Αυτιά ανοίγουν τη συζήτηση συνολικότερα για τον ενηµερωτικό τοµέα του καναλιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διοίκηση του καναλιού του Αµαρουσίου σκέφτονται να µην έχουν πρωινή ενηµερωτική ζώνη το Σαββατοκύριακο, όπως είχε καθιερώσει επί χρόνια ο εν λόγω σταθµός.

Με τη συγκεκριµένη νόρµα να έχει αλλάξει τις τελευταίες σεζόν, κυρίως λόγω της επιτυχίας που είχε σηµειώσει στο παρελθόν το εγχείρηµα. Αυτό µοιάζει µε τα σηµερινά δεδοµένα το πιθανότερο ενδεχόµενο, ιδίως από τη στιγµή που τα προσεχή χρόνια δεν υπάρχουν στον ορίζοντα εκλογικές αναµετρήσεις ή κρίσιµες πολιτικές διεργασίες. Το συγκεκριµένο σενάριο ενισχύεται και µε φόντο τη διστακτικότητα της Μαρίας Αναστασοπούλου να αναλάβει το εν λόγω concept, κατόπιν της δεδοµένης αποχώρησής της από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

ΑΝΤ1: Κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος το ενδεχόµενο κατάργησης της ζώνης

Ως εκ τούτου, και µε την οικονοµική παράµετρο να παίζει ξεκάθαρα σηµαντικό ρόλο σε αυτό το πεδίο (αφού η περιστολή λειτουργικού κόστους συνιστά βασικό ζητούµενο για το σύνολο των τηλεοπτικών σταθµών από την ερχόµενη σεζόν), στα υψηλά κλιµάκια του Αµαρουσίου κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος το ενδεχόµενο κατάργησης της ζώνης.

Οσο για την -για λίγο ακόµη- παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καληµέρα Ελλάδα», η πιθανότητα ολικής επαναφοράς της στον ΣΚΑΪ, δίπλα στον Αρη Πορτοσάλτε, στη νέα εκποµπή που ετοιµάζεται για το slot 12.00-2.00, καθίσταται, σύµφωνα µε τους γνωρίζοντες, όλο και πιο ισχυρή.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 15/6/2024