Και κάπως έτσι όλες οι εκποµπές που µας κράτησαν παρέα τον χειµώνα πάνε για φινάλε. Ανάµεσά τους και το ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο ∆οµίνικο, που ακριβώς για την εντυπωσιακή αυλαία επανέρχεται σε έναν γνώριµο -για τους θαυµαστές του- χώρο, στο Γαλάτσι.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειµένου να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αλλά και όλων όσοι θα δώσουν το «παρών» στον ηµιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Το «Survivor» ρίχνει αυλαία στις 25 και τις 26 Ιουνίου, µε τον ηµιτελικό και τον µεγάλο τελικό, αντίστοιχα, να έχουν δροµολογηθεί να πραγµατοποιηθούν στην Αθήνα και συγκεκριµένα στο Γαλάτσι, όπως εξάλλου έχει συµβεί και άλλες χρονιές.

Η ειδοποιός διαφορά του φετινού «Survivor» συγκριτικά µε τα προηγούµενα είναι ότι πρώτη φορά στην ιστορία του ριάλιτι θα στηθούν στίβοι µάχης στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Η παραγωγή στοχεύει οι θεατές που θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Γαλατσίου να έχουν την αίσθηση πως ταξίδεψαν στον Άγιο ∆οµίνικο, ούτως ώστε όλα να είναι πανοµοιότυπα µε τα αγωνίσµατα που παρακολουθούσαν µέσα από τις οθόνες τους. Να περιµένουµε δηλαδή εικονική πραγµατικότητα; Το γεγονός πάντως είναι ένα: ήδη έχει ξεκινήσει να στήνεται ένα τεράστιο παρκούρ για τα αγωνίσµατα. Παράλληλα, έχουν αρχίσει να στήνονται και στίβοι µάχης, όπως και οι κερκίδες που θα φιλοξενήσουν περί τα 700 άτοµα.

Στον ηµιτελικό θα βρεθούν τέσσερις παίκτες, ενώ τα αγωνίσµατα θα είναι αντίστοιχης δυσκολίας µε τη διαγωνιστική φάση που βρίσκονται οι παίκτες. Μέσω αγωνισµάτων θα αναδειχθεί και ο µεγάλος νικητής που θα φύγει πλουσιότερος από το Γαλάτσι κατά 100.000 ευρώ. ∆εν θα υπάρξει ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Μεγάλο ποσό θα δαπανηθεί και για τα µέτρα ασφαλείας, τα οποία σύµφωνα µε τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι δρακόντεια.

Tip: Αυτές τις ηµέρες στελέχη του Σκάι βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη και µαζί µε τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι θα επιστρέψουν στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του τελικού. Σιγά σιγά και ο «τιµονιέρης» Γιώργος Λιανός.