Ο Γιώργος Λιάγκας πέρασε το Σάββατο στον Πόρο με τη Μαρία Αντωνά, κάτι που σχολίασε η Ματίνα Παγώνη (πρόεδρος ΕΙΝΑΠ) στον αέρα της εκπομπής του, «Το Πρωινό».

«Πώς και δεν πήγατε για κανένα μπάνιο το τριήμερο;», είπε ο δημοσιογράφος στην κυρία Παγώνη, που του επισήμανε: «Πέρασα δύσκολο Σαββατοκύριακο, κύριε Λιάγκα, εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο - και καλά κάνατε. Εγώ έμεινα σπίτι γιατί έκανα ένα χειρουργείο».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά: Ερωτευμένοι στον Πόρο - Το ζευγάρι πέρασε το τριήμερο στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού

«Περαστικά, σας εύχομαι, ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό. Το χαμόγελό σας φανερώνει πως ήταν κάτι πολύ μικρό και να είναι περαστικό», σχολίασε εκείνος. «Όλα μπορούμε να τα ξεπεράσουμε, αρκεί να πέσουμε σε καλά χέρια γιατρών. Οι γιατροί στην Ελλάδα είναι άριστοι!», είπε η κυρία Παγώνη.

Και προχώρησε στην πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Η κατάστασή του, εξήγησε on air, δεν είναι στα καλύτερά της. «Δύσκολα τα πράγματα, υπάρχει σταθερότητα στην κλινική εικόνα και χρειάζεται πολύς χρόνος. Υπάρχουν επιπλοκές που αντιμετωπίζονται από την αρχή. Προς το παρόν χρειάζεται να παραμείνει στη ΜΑΦ, να παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών και αυτοί θα αποφασίσουν πόσο θα διαρκέσει», είπε χαρακτηριστικά. «Πιστεύω ότι χρειάζεται χρόνο ακόμη και βοήθεια. Δεν μπορεί να πάει σε κέντρο φροντίδας», κατέληξε.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 25/6/2024