Η καρδιά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου, του UEFA Champions League, θα συνεχίσει να χτυπά στο Mega την επόµενη τριετία.

Το µεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού των φιλάθλων από την ελεύθερη τηλεόραση παραµένει σταθερό τα βράδια της Τετάρτης τη σεζόν 2023-2024. Η έµπειρη αθλητική οµάδα του Mεγάλου Καναλιού αναλαµβάνει να καθοδηγήσει τους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» στο ανανεωµένο UEFA Champions League. Περισσότερες οµάδες, δυνατές αναµετρήσεις από την πρώτη φάση της διοργάνωσης και πλούσιο θέαµα αναµένονται στη µικρή οθόνη από τον ερχόµενο Αύγουστο.

Το Mega θα εξακολουθήσει να µεταδίδει τον κορυφαίο αγώνα κάθε Τετάρτη, από τη φάση των playoffs µέχρι τον µεγάλο τελικό του UEFA Champions League, και τις τρεις επόµενες σεζόν. Οι δηµοσιογράφοι του σταθµού θα µεταφέρουν τον παλµό µε Pre-Game και Post-Game εκποµπές, αλλά και τα highlights όλων των αναµετρήσεων. Εµπεριστατωµένες αναλύσεις, ζωντανές συνδέσεις µε τα ευρωπαϊκά γήπεδα και πλούσιο ρεπορτάζ µε όλα τα τελευταία νέα του UEFA Champions League θα φέρουν τη σφραγίδα του Μεγάλου Καναλιού.

Η αγωνιστική δράση ξεκινάει στις 14 Αυγούστου, µε την ελεύθερη µετάδοση του UEFA Super Cup ανάµεσα στην τροπαιούχο του UEFA Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, και την κάτοχο του UEFA Europa League, Αταλάντα.

Mega: Τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης της διοργάνωσης

Tip: Η διοργάνωση συνοδεύεται κάθε χρονιά από υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Από τα εντυπωσιακότερα, για λογαριασµό του Mega φυσικά, ήταν προ διετίας, µε τον αγώνα Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στο 40,3% στο δυναµικό κοινό 18-54 και 37,6% στο γενικό σύνολο, στέφοντας το κανάλι κυρίαρχο, καθηλώνοντας 1.385.174 τηλεθεατές µε την κάλυψη να φτάνει στους 2.020.182 τηλεθεατές. Σε επιµέρους ανδρικά κοινά µάλιστα, η µετάδοση έφτασε στο -ασύλληπτο στις µέρες µας- 55,4%!

Ο συγκεκριµένος αγώνας όµως είχε σηµειώσει και ένα ακόµα ρεκόρ τηλεθέασης: η περιγραφή του, οι Pre-Game, αλλά και Post-Game εκποµπές επιβραβεύτηκαν µε το µεγαλύτερο µερίδιο τηλεθέασης -στη ζώνη µετάδοσης του αγώνα, όπως είναι ευκόλως εννοούµενο- από την έναρξη του σταθµού.

Extra tip: Η «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης «ανέβηκε» ξανά στον θρόνο της φέτος, αφού αναδείχθηκε για 15η φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 26/6/2024