Υπάρχει άνεση μεταξύ τους. Αμοιβαία συμπάθεια. Και όχι τώρα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σε κοινά στιγμιότυπα με τη συνάδελφό της, παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

Και κάπως έτσι, τώρα η ΚatKen, όπως έχει «ξαναβαφτιστεί» για τα social media, δέχθηκε την ακόλουθη ερώτηση-φωτιά από τη Σταματίνα: «Ποιος είναι ο 35χρονος επιχειρηματίας με τον οποίο βγαίνεις;» Πώς προέκυψε το στόρι; Η Σταματίνα ήταν στον «αέρα» της εκπομπής της, «Happy Day», συζητώντας με το πάνελ για love stories και της ήρθε το φλας. Ξαφνικά ή όχι και τόσο, δεν έχει σημασία. Αυτό που μας νοιάζει είναι πως είπε on air: «Κατερίνα Καινούργιου, αν μας βλέπεις, γιατί νομίζω ότι είναι η ώρα που μας βλέπεις, ποιος είναι ο 35χροονος επιχειρηματίας με τον οποίο βγαίνεις; Για να μας πεις, ισχύουν οι ειδήσεις;».

Δείτε επίσης: Η προειδοποίηση Βασάλου στην Κατερίνα Καινούργιου - "Πρόσεχε, κι εσύ κυκλοφορείς!"



Τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου, από το πάνελ, ρώτησε με νόημα: «Και πες μας, θα σε βλέπουμε στην Πάρο πάρα πολύ συχνά το καλοκαίρι;». Φυσικά, έτσι άφησε να εννοηθεί ότι ο φερόμενος ως νέος σύντροφος της εντυπωσιακής ξανθιάς της TV έχει σχέσεις με το νησί. Κι εκείνη (η KatKen) δεν απάντησε…




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 28/6/2024