Τίτλους τέλους έριξαν χθες οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Open «Πρωινό Σου Σου» με την Ελένη Τσολάκη και «Οδός Ζαρίφη» με την Κατερίνα Ζαρίφη. Οι δύο παρουσιάστριες αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι», χωρίς προς το παρόν να έχουν οι ίδιες καμία εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Το ίδιο ισχύει και για τον Νάσο Γουμενίδη, καθώς η εκπομπή «Επί Τόπου» ρίχνει αυλαία αύριο, πρωί Κυριακής. Χθες, ήταν προγραμματισμένο κρίσιμο ραντεβού μεταξύ της Barking Well Media και εκπροσώπους του ιδιοκτήτη του Open Ιβάν Σαββίδη για το μέλλον της συνεργασίας τους. Το προτελευταίο ραντεβού πήγε καλύτερα από τα προηγούμενα και φάνηκε πως υπάρχουν σημεία σύγκλισης μεταξύ των δύο πλευρών.

Πληροφορίες λένε ότι ο Νίκος Κοκλώνης έχει ήδη καταθέσει ένα σχετικά «σφιχτό» μπάτζετ, το οποίο περιλαμβάνει λίγες ψυχαγωγικές εκπομπές τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα, αλλά και ένα τηλεπαιχνίδι. Σε δεύτερο χρόνο θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια ελληνική σειρά ή κάποιο βραδινό ριάλιτι. Όσον αφορά τον ενημερωτικό τομέα του Open, δεν φαίνεται πως θα υπάρξουν αξιοσημείωτες αλλαγές. Μέχρι στιγμής, το βασικό πλάνο παραμένει ως έχει, με τις δύο πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, δηλαδή, το «Ώρα Ελλάδος» με τον Παναγιώτη Στάθη και τον Γιάννη Κολοκυθά και το «Τώρα μαζί», με τον Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τις καθημερινές, θα συνεχίσει η Εύα Αντωνοπούλου και στο δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ο Νίκος Στραβελάκης.

Όσον αφορά και πάλι την ψυχαγωγία, εφόσον κλείσει η συμφωνία, ο Νίκος Κοκλώνης και τα διευθυντικά στελέχη του σταθμού θα ξεκινήσουν επαφές με παρουσιαστές και παρουσιάστριες, αρχής γενομένης από τα πρόσωπα που μόλις ολοκλήρωσαν τις εκπομπές τους για τη φετινή σεζόν.