Οριστική αυλαία έριξαν χθες οι δύο πρωινές εκποµπές του ΑΝΤ1 του Σαββατοκύριακου.

Στο φινάλε της εκποµπής «Στούντιο µε θέα» η Φαίη Μαυραγάνη επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της µε τον ΑΝΤ1 έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στο κανάλι του Αµαρουσίου, ενηµερώνοντας, µάλιστα, πως η εκποµπή της «θα συνεχιστεί κάπου αλλού».

«Κλείνει αυτός ο κύκλος, αλλά η εκποµπή αυτή συνεχίζεται. Κλείνει 11 χρόνια φέτος, συνεχίζει το ταξίδι της κάπου αλλού, οπότε θα τα ξαναπούµε. Να ευχαριστήσω πολύ το πλατό, το κοντρόλ, το µοντάζ, το µακιγιάζ, το ενδυµατολογικό… Όλα τα παιδιά, όλη µου την οµάδα… Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε, καλό καλοκαίρι, καληµέρα σας…», είπε η Φαίη Μαυραγάνη.

Δείτε επίσης: Τα "καρφιά" της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 για την Μπέττυ Μαγγίρα

ΑΝΤ1: Τέλος και το «I Love Σουκου» με την Μπέττυ Μαγγίρα 

Φινάλε όµως και για το «I Love Σου Κου», µε τη σκυτάλη στη συνέχεια να την παίρνει η Μπέττυ Μαγγίρα.

«∆άκρυα χαράς είναι. Βγάλαµε µια πολύ όµορφη χρονιά. Σας ευχαριστώ έναν έναν µέσα από την καρδιά µου. Σας ευχαριστώ όλους. Θέλω να ευχαριστήσω το team µου που µε περιποιείται πάντα, την αρχισυντάκτριά µου, τον ANT1 που µας φιλοξένησε για έναν ολόκληρο χρόνο και µας έδωσε το έδαφος να οργώσουµε εδώ στο εξοχικό µας», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και εµφανώς συγκινηµένη πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που µας αγαπήσατε πραγµατικά! Αλλά θέλω να πω ένα πιο µεγάλο ευχαριστώ και για όσους δεν µας αγαπήσατε τόσο πολύ, γιατί µας κάνατε να αγαπήσουµε περισσότερο εµάς… Να πεισµώσουµε και να συνεχίσουµε να κάνουµε αυτό που τόσο πολύ αγαπάµε - και δεν θα σταµατήσουµε να σας κάνουµε να χαίρεστε! Γιατί αυτό µάς δίνει διπλή χαρά».

«Μπορεί να είπα, ερχόµενη εδώ, ότι θα ριζώσω, αλλά δεν πειράζει. Και να µη ριζώνουµε, κάπου θα τρυπώσουµε, κάπου θα µπούµε, κάπου θα ανθήσουµε. Τίποτα δεν χάνεται και κάθε τέλος είναι µια νέα αρχή. Μη χάνετε ποτέ το όραµά σας, το όνειρό σας».

Το «Καληµέρα Ελλάδα» και το «Πρωινό» ρίχνουν αυλαία την Παρασκευή. Για φέτος το καλοκαίρι ο ΑΝΤ1 επέλεξε να µην προχωρήσει στην προβολή καλοκαιρινής πρωινής εκποµπής.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ την 1/7/2024