Στάση αναμονής στο Open, ενώ οι ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού έχουν ήδη ρίξει αυλαία.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας του Νίκου Κοκλώνη με τον σταθμό. Όλα είναι ανοιχτά και θα κριθούν προς το τέλος της εβδομάδας.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι επαφές με όλα τα πρόσωπα της ψυχαγωγίας του Open, που είχαν παρουσία στο πρόγραμμα του σταθμού τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ακούγεται στο παρασκήνιο πως η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι στο πρόγραμμα του σταθμού, ανεξαρτήτως της επίτευξης συμφωνίας με την Barking Well Media για την επόμενη περίοδο. Το σενάριο αυτό έχει πλέον διευρυνθεί και για άλλα πρόσωπα.

Το σενάριο που εξετάζεται από το Open

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη στην Τσολάκη και τη Ζαρίφη μεταφέρθηκε από στελέχη του Open πως υπάρχει το ενδεχόμενο η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών να συνεχιστεί, ανεξαρτήτως συμφωνίας με την εταιρεία παραγωγής. Δηλαδή ο σταθμός να επιστρέψει στο προηγούμενο μοντέλο λειτουργίας τους.

Δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση κάποια δεσμευτική πρόταση προς τις δύο παρουσιάστριες. Άλλωστε και οι δύο διατηρούν άψογη προσωπική σχέση με τον Ν. Κοκλώνη.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 2/7/2024