Έμαθα πολλά από σένα, χάρηκα από τη συνεργασία. Αυτό το διαζύγιο ήταν πιο βελούδινο και από το πρώτο μου, θα είμαστε φίλοι αδελφικοί», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στη Μαρία Αναστασοπούλου, που αποχωρεί από τον ΑΝΤ1.

«Φυσικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ», απάντησε εκείνη. «Θα είμαστε εδώ 16 Σεπτεμβρίου, πρώτα ο Θεός. Αξίζω! Αξίζω! Αξίζω!», είπε στο φινάλε του φετινού «Happy Day» στον Alpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Το ραντεβού μας είναι τον Σεπτέμβρη και νιώθουμε ευγνωμοσύνη γι’ αυτό», είπε ο Ετεοκλής Παύλου - με την Ελένη Χατζίδου θα είναι πάλι οι επικεφαλής του «Breakfast@Star».

Η Δανάη Μπάρκα στην τελευταία της εκπομπή φέτος φόρεσε το ρούχο της ημέρας της πρεμιέρας της την πρώτη της χρονιά στο Mega. Κι αποχαιρέτησε τη Δέσποινα Καμπούρη, που φεύγει. Η Βίκυ Παγιατάκη ανέφερε: «Μου έδωσαν τα κλειδιά του καμαρινιού, μου είπαν ότι με θέλουν και του χρόνου, τα κρατάω και δίνω ραντεβού στο Mega».

Η Κ. Καινούργιου στον ΑΝΤ1 ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές του «Super Κατερίνα».

Όπως και ο Γ. Λιάγκας στο «Πρωινό». Αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Λίτσας Πατέρα από την τελευταία εκπομπή, την οποία ο Λιάγκας χαρακτήρισε «Κυρία με Κ κεφαλαίο» - γράψαμε πως αποχωρεί από το καθημερινό του ΑΝΤ1 χθες. «Ήταν τιμή μου», συμπλήρωσε ο Λιάγκας, επιβεβαιώνοντας έτσι το τέλος της συνεργασίας τους.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 6/7/2024