Ελένη Μενεγάκη, Τατιάνα Στεφανίδου, Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσαν την παρουσία τους σε Mega, Alpha και Σκάι αντίστοιχα.

Η Ελένη στο φινάλε της εκποµπής της επιβεβαίωσε ότι 30 χρόνια µετά -µε διάλειµµα µόνο µιας σεζόν- ολοκλήρωσε την καθηµερινή της πορεία στην τηλεόραση.

«Μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθηµερινής ζώνης. Εγώ “σβήνω το λαµπάκι” µου. ∆ούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε µέρα, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά και πολύ αγαπησιάρικο. Και µόνο ένα καθηµερινό πρόγραµµα µπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγµατικά µε τους τηλεθεατές, να “σπάει” την οθόνη, το “γυαλί”, να γίνεσαι ένα και ας µην τους βλέπεις, ας βλέπουν αυτοί από µακριά, αλλά πάντα δίπλα».

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη - Η πρώτη ανάρτηση μετά το φινάλε: "Ευχαριστώ χίλιες φορές για όλες τις στιγμές, για όλες τις ώρες, για τις αναμνήσεις"

Το «καρφί» της Τατιάνας Στεφανίδου στο φινάλε της εκπομπής της

Αιχµές άφησε για το «διαζύγιο» µε τον Alpha η Τατιάνα Στεφανίδου στο τελευταίο «TLive». «Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι αυτό εδώ στον Alpha. Είµαστε περίπου τέσσερα χρόνια. Με φώναξαν, όπως µε φωνάζουν πάντα τα κανάλια, στα δύσκολα. Το έχω καηµό µια φορά στη ζωή µου να µου πουν “έλα, κορίτσι µου, σε µια ζώνη που πάει super”, “χτισµένη”. Εδώ βρήκα µια οικογένεια - δεν έχει να κάνει µε τις αποφάσεις των διοικήσεων και των διευθύνσεων. Ο Alpha παίρνει τις αποφάσεις του όπως όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Βρήκα µια οικογένεια στους συναδέλφους, κάτι που είναι πολύ δύσκολο στον χώρο µας, γιατί υπάρχει συχνά ανταγωνιστικό κλίµα, τοξικό, στα κανάλια», είπε δίχως να προαναγγείλει το επόµενο τηλεοπτικό της βήµα.

«Εµείς όλο κάτι γίνεται και τα ξαναλέµε» είπε η Φαίη Σκορδά

Ούτε η Φαίη Σκορδά θέλησε να αποκαλύψει τον επόµενό της τηλεοπτικό σταθµό, που, όπως πολλάκις έχουµε γράψει, είναι το Mega. Αποχαιρετώντας το κοινό του «Fay’s Time» στον Σκάι, ανέφερε:

«Με χαµόγελο θα κλείσουµε αυτή τη σεζόν. Ερχόµενη στον Σκάι είχα ερωτήµατα για την ψυχαγωγία, επειδή είναι ένα κανάλι που στηρίζει την ενηµέρωση. Μετά από δύο χρόνια, έχω µία φίλη πια… Ένα µεγάλο ευχαριστώ στην Εύη Κουτσαυτάκη, που µου έκανε την πρόταση να έρθω εδώ. Τα κανάλια τα κάνουν οι άνθρωποι. Εµείς όλο κάτι γίνεται και τα ξαναλέµε. Γεια σας και χαρά σας! Καλό καλοκαίρι!».