Την ηµέρα που βγήκαν τα αποτελέσµατα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η αγωνία των µαθητών που είχαν γράψει για τα µόρια που έπιασαν δεν έδειχνε να απασχολεί πολύ τη Ζήνα Κουτσελίνη. Για την ακρίβεια, την απασχολούσε πώς έγραψε µόνο ένας συγκεκριµένος µαθητής, ο Μπάµπης Αναγνωστόπουλος, αυτός που δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν, στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. «Είναι πολύ καλός», είπε η παρουσιάστρια, λες και η ελληνική κοινωνία ενδιαφερόταν να µάθει αν ο άνθρωπος που «έστησε» το πιο ψεύτικο δραµατικό σκηνικό -θυµάστε τα δάκρυα µπροστά στις κάµερες;- για δύο και πλέον εβδοµάδες, πριν παραδεχθεί τελικά το φρικτό έγκληµά του, ήταν ένας πολύ καλός µαθητής, που πέρασε στη Νοµική.

Πριν από λίγες ηµέρες η Ζήνα Κουτσελίνη έδωσε το «παρών» σε κοσµικό event, λίγες ώρες µετά τη θύελλα που προκάλεσε η δήλωσή της για την καριέρα του κολλητού της φίλου, Απόστολου Λύτρα. Μίλησε πολύ για µια καριέρα που καταστρέφεται, όπως είπε, µετά τον άγριο ξυλοδαρµό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον ποινικολόγο µέσα στο αυτοκίνητό του.

Διαβάστε ακόμα: Η Ζήνα Κουτσελίνη συνεχίζει και επίσημα τις "Αλήθειες με τη Ζήνα" και την επόμενη σεζόν

Ολα τα κανάλια είχαν πιάσει «στασίδι» από νωρίς, αφού στο event πήγαν πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα, ενώ στα social media τα σχόλια για τη στάση της παρουσιάστριας ήταν σφόδρα επικριτικά. Λογικό ήταν όλοι να περιµένουν την ερώτηση για το θέµα Λύτρα στην παρουσιάστρια του Star, όµως η Ζήνα Κουτσελίνη έβαλε βέτο στους δηµοσιογράφους να µην της υποβάλουν καµία ερώτηση για το συγκεκριµένο θέµα. Ετσι µίλησε περί τηλεοπτικών ανέµων και υδάτων, θέλοντας να απαντήσει µέσω της εκποµπής της την επόµενη µέρα.

zinaa

Μετά τον θόρυβο, η Ζήνα Κουτσελίνη προσπάθησε να µαζέψει τα... ασυµµάζευτα

Μετά τον τεράστιο θόρυβο που προκάλεσε η ατάκα για την καριέρα του Λύτρα, που... πλήττεται, η Ζήνα Κουτσελίνη προσπάθησε να µαζέψει τα ασυµµάζευτα. Μίλησε κλασικά για µια φράση που αποµονώθηκε και αυτό είχε συνέπεια να την επικηρύξουν κάποιοι, όπως είπε, θέλοντας προφανώς να ηρεµήσει την «καταιγίδα» των δεκάδων χιλιάδων σχολίων, τα οποία ήταν σφάξιµο χωρίς µπαµπάκι!

Η Ρούλα Κοροµηλά το έκανε χωρίς καν να αναφέρει το όνοµα της Ζήνας µε ένα tweet, στο οποίο τόνιζε µεταξύ άλλων: «Σε στέλνουν στο νοσοκοµείο και µε µια συγγνώµη άφεση αµαρτιών; Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάµε καλά; Να τιµωρούνται µε αφορά». Η Κουτσελίνη επεσήµανε για πολλοστή φορά ότι και η ίδια υπήρξε παιδί µιας τέτοιας κακοποιητικής σχέσης, λέγοντας ότι δεν θα κλάψει, αλλά αυτοί που την ξέρουν µέτραγαν αντίστροφα. Επειτα από λίγα λεπτά, όπως ήταν αναµενόµενο, η παρουσιάστρια πράγµατι έκλαψε.

zinaa_sectret

Τηλεοπτικά «φάουλ»

Αυτό που έκανε στην υπόθεση του ξυλοδαρµού της συζύγου του ποινικολόγου το έχει ξανακάνει, έχοντας υποπέσει και σε άλλα τηλεοπτικά «φάουλ».

Ο βιασµός και η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο ήταν ένα θέµα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και η εκποµπή «Αλήθειες µε τη Ζήνα» ασχολήθηκε εκτεταµένα µε αυτό. Μετά την πολυσυζητηµένη ερώτηση προς τους γονείς: «Αλήθεια, πώς µάθατε ότι καθάρισαν την κόρη σας;», πρόβαλε το βίντεο από τη στιγµή που οι άνδρες του Λιµενικού Σώµατος έβγαζαν από τη θάλασσα το άψυχο κορµί της φοιτήτριας. Το ΕΣΡ παρενέβη άµεσα, κάνοντας λόγο για προσβολή µνήµης νεκρού, προστασία ανηλίκων και ποιότητα προγράµµατος, και έπειτα από την έρευνα που ακολούθησε επέβαλε πρόστιµο 100.000 ευρώ στο Star, ενώ η εκποµπή της δεν προβλήθηκε για τρεις συνεχόµενες µέρες.

Αν πίστευε κάποιος ότι αυτό µπορεί και να έβαζε σε σκέψεις τη Ζήνα Κουτσελίνη, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει µε την έννοια «ποιότητα προγράµµατος» που ανέφερε το ΕΣΡ, µάλλον γελάστηκε. Για την υπόθεση του σήµερα εξαφανισµένου ∆ηµήτρη Λιγνάδη επέλεξε να κάνει θέµα τη θεατρική παράσταση που ανέβασε ο τότε προφυλακισµένος σκηνοθέτης στις Φυλακές Τρίπολης. Το θέµα του πούλαγε «τρελά», ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, που είχε δει το έργο µε τίτλο «Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς», µίλησε στην εκποµπή για µια συγκινητική παράσταση, µε πρωταγωνιστές κρατουµένους.

Οταν ρωτήθηκε από την Κουτσελίνη αν οι θεατές της παράστασης δάκρυσαν, οι χρήστες στα social media την περιέλαβαν ξανά. Ολο αυτό ήταν κάτι υποκινούµενο, απάντησε η παρουσιάστρια, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να κουκουλώσει κανέναν Λιγνάδη: «Αλίµονο αν εγώ, που είµαι µητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, ήθελα να ξεπλύνω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγµή είναι µέσα στη φυλακή για απόπειρα βιασµού και βιασµούς ανηλίκων».

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ''Secret'' της εφημερίδας «Παραπολιτικά».