Τι θα απολαύσουν εν μέσω καύσωνα οι μικροί θεατές του ERTkids; Προγράμματα που αγάπησαν και πρεμιέρες ταινιών.

Σε συνεχή ροή και on demand. Για αρχή «Τα φορτηγάκια», που περνούν τις μέρες των διακοπών τους στη Φορτηγούπολη, με τον παππού Τεντ, ένα παλιό δυνατό φορτηγό, το «Χάπι, το σκαντζοχοιράκι», που είναι πάντα χαρούμενο, τους «Έντμοντ και Λούσι», το σκιουράκι και την αρκουδίτσα που μεγαλώνουν σε μια καστανιά (η σειρά βασίζεται στα βιβλία του Μαρκ Μπουραβάν).

Επίσης, την τέταρτη σεζόν των «Ζιγ και Σάρκο», της ύαινας και του καρχαρία που τσακώνονται για τα μάτια της Μαρίνας της γοργόνας. Ακόμα, τον «Λόιντ τον μύγα», που νομίζει ότι είναι μέγας - ουχί μύγας. Έπεται η τέταρτη σεζόν του κούνελου «Molang», που ταξιδεύει από τους προϊστορικούς χρόνους ως τον 20ό αιώνα και από την αρχαιότητα ως τον Λουδοβίκο τον 14ο.

Δείτε επίσης: Η πρόθεση ενίσχυσης του προγράμματος του EΡΤNews



Από τις δε ταινίες ξεχωρίζει «Ο γάτος ο φευγάτος» (2018), που έκανε επιτυχία και στο box-office: Το σκάει από το διαμέρισμα όπου μένει αναζητώντας τη Γατοπία, χώρα αποκλειστικά για γάτες, και αντ’ αυτού καταλήγει στον χώρο ενός παρανοϊκού. Ακολουθεί ο «Πλανήτης του Γουίλι» (2019), που χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σ’ έναν ανεξερεύνητο πλανήτη. Τέλος, το μενού περιλαμβάνει την «Άινμπο, πριγκίπισσα του Αμαζονίου» του 2021.

Καλή διασκέδαση, παιδιά!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 8/7/2024