Το Mega αναδείχθηκε στον απόλυτο νικητή της σεζόν ’23-’24, καθώς επικράτησε ξεκάθαρα του ανταγωνισµού και επιβεβαίωσε την ξεχωριστή σχέση εµπιστοσύνης που έχει αναπτύξει διαχρονικά µε το τηλεοπτικό κοινό.

Μυθοπλασία, ενηµέρωση και ψυχαγωγία ήταν η Νο 1 επιλογή των τηλεθεατών από τον περασµένο Σεπτέµβριο έως και τον Ιούνιο και έτσι το Mega βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης, µε ποσοστό 13,3% στο γενικό σύνολο και 11,5% στο δυναµικό κοινό 18- 54.

Αιχµή του δόρατος του προγράµµατος του σταθµού, η prime time ζώνη. Το Μεγάλο Κανάλι εδραιώθηκε στην κορυφή σε µια απαιτητική και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τηλεοπτική χρονιά, µε µέσο όρο 16,7% στο γενικό σύνολο από τον Σεπτέµβριο µέχρι και σήµερα. Η διαφορά από τον ανταγωνισµό διαµορφώθηκε σε τουλάχιστον 4 µονάδες. Το Mega ήταν πρώτο στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης και στο δυναµικό κοινό 18-54, µε µέσο όρο 12,7%. Σε µια σεζόν µε πυκνή ειδησεογραφία, αλλά και ξεχωριστό κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον, η δηµοσιογραφική οµάδα του καναλιού βρέθηκε στο κέντρο των εξελίξεων τόσο µέσα από τα δελτία ειδήσεων όσο και µε τις ενηµερωτικές εκποµπές.




*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 6/7/2024