Σε αναζήτηση ρεπόρτερ, για να καλύψουν ανάγκες του σταθµού άµεσα, καθώς έρχονται και οι καλοκαιρινές άδειες, βρίσκεται το Open και ως εκ τούτου η ∆ιεύθυνση Ενηµέρωσης έχει απευθυνθεί σε διάφορα γνωστά πρόσωπα, από τα οποία προς το παρόν δεν έχει εισπράξει θετικές απαντήσεις, ενδεχοµένως λόγω του κλίµατος αβεβαιότητας που επικρατεί εδώ και καιρό.

Μάλιστα, στους διαδρόµους του καναλιού ακούγεται ότι η ∆ιεύθυνση Ειδήσεων έχει καταφύγει ακόµα και στους καταλόγους των άνεργων δηµοσιογράφων της ΕΣΗΕΑ, προκειµένου να εντοπισθούν πρόσωπα που θα µπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξηµένες απαιτήσεις της Παιανίας. Η ένταση που υπάρχει επηρεάζει τους πάντες και είναι ενδεικτικό ότι όχι µόνο δηµοσιογράφοι, αλλά και τεχνικοί συζητούν µε ανταγωνιστές ή αναζητούν την επόµενη δουλειά τους.

Φυσικά, η κατάσταση αυτή έχει να κάνει σε µεγάλο βαθµό µε τα απογοητευτικά νούµερα τηλεθέασης που συνεχίζουν να φτάνουν για το δελτίο ειδήσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι την προηγούµενη ∆ευτέρα, ηµέρα πυκνών πολιτικών εξελίξεων µε την εµφάνιση Σαµαρά - Καραµανλή στο Πολεµικό Μουσείο, µε πέντε υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ και τα εσωκοµµατικά του ΣΥΡΙΖΑ, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κατέγραψε στα δυναµικά κοινά µόλις 1,6%, ποσοστό που αρχίζει πλέον να εµφανίζεται όλο και συχνότερα.

OPEN: O Κοκλώνης βάζει πλώρη για... άλλες πολιτείες

Στο µεταξύ, δεδοµένη πλέον θεωρείται η ρήξη µε τον Νίκο Κοκλώνη σε ό,τι αφορά την εµπλοκή του γνωστού παραγωγού στο ψυχαγωγικό πρόγραµµα του Open. Ήδη ο Κοκλώνης βάζει πλώρη για... άλλες πολιτείες, µε τα σενάρια που τον θέλουν να διευρύνει τη συνεργασία του τόσο µε το Mega όσο και µε την πλευρά των Alpha και Star να δίνουν και να παίρνουν.

Από κει και πέρα, φαίνεται πως το µπαλάκι για την κάλυψη των κενών που θα προκύψουν περνά στα χέρια του Τζώνη Καληµέρη, ο οποίος καλείται πλέον να λύσει έναν εξαιρετικά δύσκολο γρίφο.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 6/7/2024