Eπίσημη πρώτη χθες στη μεσημεριανή ζώνη του Σκάι για την εκπομπή «Summer’s Cool», με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Μαριάντα Πιερίδη και τους Μάρτζυ Λαζάρου, Κωνσταντίνο Αρτσίτα και Ισίδωρο Φίκαρη.

«Καλησπέρα από το νέο μας σπίτι, το καλοκαιρινό. Από το “Summer’s Cool” στον Σκάι. Κάθε μεσημέρι θα είμαστε εδώ. Δεν έχουμε καθόλου άγχος, καθόλου, είμαστε πάρα πολύ… μπλε, πάρα πολύ όμορφοι. Ύστερα από είκοσι χρόνια φιλίας, δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ, γιατί εγώ δεν είχα τα φόντα να ανέβω σε κάποια πίστα. Η Μαριάντα όμως προσγειώθηκε στο τηλεοπτικό πλατό», είπε στην αρχή ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Δείτε επίσης: Το “Summer’s Cool” έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Μαριάντα Πιερίδη

«Έχεις να κλείσεις ωραίες εκκρεμότητες» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην Σκορδά

Ενώ λίγα λεπτά αργότερα παρενέβη τηλεφωνικά και η Φαίη Σκορδά.

«Εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Μάρτζυ μου και Λάμπρο, έχουμε αφήσει μια ομαδική στο whatsapp και ισχύει ακόμα για να επικοινωνούμε. Διακοπές δεν θα κάνω ακόμα, έχω μία με δύο εβδομάδες στη συνέχεια και μετά με περιμένει η Χαλκιδική», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, στην οποία ο Λάμπρος είπε αποχαιρετώντας την: «Έχεις να κλείσεις ωραίες εκκρεμότητες».

Αξίζει να προσθέσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η Μαριάντα Πιερίδη πάλι μας έκλεινε το μάτι από τα τηλεοπτικά πλατό, τότε από αυτά του Open. Το «Καλοκαίρι NOT» μάλιστα εν μέσω ανυδρίας (το θέρος οι εκπομπές σημειώνουν χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση, καθώς όλοι τρέχουν στις παραλίες) έκανε συμπαθέστατα ποσοστά.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 9/7/2024

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Η απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα για τον Γιώργο Μπαρμπαλιά - "Σώνει και ντε ότι είμαι με κάποιον, δεν είμαι"