Αναγνώριση του ομίλου Παραπολιτικά, του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη και των ανθρώπων των μέσων του ομίλου στην υλοποίηση της στρατηγικής παραγωγής καινοτόμων πρακτικών στην μετάδοση της πρωτογενούς πληροφορίας και της είδησης αποτελεί η τριπλή βράβευση στα Dime Awards (Digital Media Awards).

Tα βραβεία θεσμός των Ψηφιακών Εκδόσεων για άλλη μια χρονιά, αναζήτησαν τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία και βράβευσαν τις πιο αξιόλογες προσπάθειες από τα μεγάλα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης της χώρας, με αξιολόγηση από κριτική επιτροπή που αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς, με επικεφαλής την δρ. Αικατερίνη Σταυριανέα, Επικ. Καθηγήτρια, στο Τμημα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα βραβεία

Σε μία εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Οίνου Μάρκου στην Παλλήνη ο όμιλος Παραπολιτικά συγκέντρωσε τρία βραβεία. Οι βραβεύσεις αφορούν την παρουσία της εφημερίδας Παραπολιτικά στα social media με την παρουσίαση δημοσκόπησης της GPO για το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, το powergame.gr για την στήλη BigMouth, που έλαβε, μάλιστα, και το βραβείο GOLD και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» για την χρήση ΑΙ στα social media, για την προβολή της εκπομπής «Ελληνοφρένεια».

vraveio1
vraveio2
vraveio3


Στην τελετή έδωσαν το «παρών» και παρέλαβαν τα βραβεία, η επικεφαλης των social media του ομίλου, Φανή Βεντούρη, ο διευθυντής του parapolitika.gr, Δημήτρης Κουνιάς, ο διευθυντής του powergame.gr Φώτης Κόλλιας, ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1, Κυριάκος Μουρατίδης, η Γενική Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου, Σταυρούλα Διακουμή και ο εμπορικός διευθυντής του digital τμήματος του ομίλου, Βαγγέλης Γραμμένος.

vr1
vr2
vr3
vr4


v1
v2
v3
v4
v7
v8
v5ok
v6ok
vraveia_dime_ok

H ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη