Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσµατα στα Γιάννενα της νέας σειράς του Αντρέα Γεωργίου στο Mega, «Ταµπού», το οποίο θα κάνει πρεµιέρα στο πρόγραµµα του σταθµού τη νέα σεζόν πια, από τον Σεπτέµβριο.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, την εντυπωσιακή Σιµώνη Χριστοδούλου, µε την οποία σε περίπου ενάµιση µήνα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, συνδυάζει δουλειά µε χαλάρωση στην Ήπειρο, µε τα φανταστικά χωριά και τη βλάστηση που οργιάζει, πραγµατοποιώντας τα γυρίσµατα της σειράς.

Ο δηµιουργός -που αποτελεί από τους ελάχιστους Έλληνες άντρες µε περισσότερους από ένα εκατοµµύριο followers στο Instagram- ανέβασε µία κοινή φωτογραφία του µε τη σύντοµα σύζυγό του, γνωστή make-up artist από εστιατόριο στα Γιάννενα, απολαµβάνοντας λίγες στιγµές χαλάρωσης ύστερα από µία «δύσκολη, απαιτητική» µέρα γυρισµάτων.

 

 Η υπόθεση της νέας σειράς «Ταμπού»

Όσο για το «Ταµπού», πρόκειται για ψυχοκοινωνικό θρίλερ µε αστυνοµικές προεκτάσεις.

Στο επίκεντρο της πλοκής είναι τρία αδέλφια. Ο Μέµος Μπεγνής -τον οποίο προ ολίγων ηµερών απολαύσαµε µε την µπάντα του σε κοκτέιλ που παρέθεσε η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας- υποδύεται έναν συντηρητικό καθηγητή, που είναι παντρεµένος µε την Κατερίνα Μισιχρόνη. Έχουν δύο παιδιά, έναν γιο, 21, και µία κόρη στα 8. Η σύζυγός του συνάπτει σχέση µε έναν από τους αδελφούς του και το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίγεται απρόβλεπτα, όταν γίνεται η αποκάλυψη.

Ο Μέµος είχε αποκαλύψει ότι ένας από τους αδελφούς του θα είναι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Χρύσα Μιχαλοπούλου, Μυρτώ Αλικάκη, Μαρίλια Μητρούση, Νίκη Βακάλη, Αθηνά Ροδίου και Θάνος Λάµπρου.

Μιλάµε δηλαδή για all star cast. Το «Ταµπού», σύµφωνα µε τις πληροφορίες της «Α», θα προβάλλεται στο Mega τρεις φορές την εβδοµάδα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 9/7/2024