Κλείνει οριστικά και αµετάκλητα η οµάδα του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καληµέρα Ελλάδα» για τη νέα σεζόν.

Μετά τον Γιώργο Γρηγοριάδη, ο οποίος γνωστοποιήθηκε εδώ και καιρό πως θα είναι στο πλευρό του έµπειρου παρουσιαστή, ήρθε η σειρά της εκ Θεσσαλονίκης ορµώµενης Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου, η οποία σύµφωνα µε πληροφορίες «κλειδώνει» σε ό,τι αφορά τη γυναικεία παρουσία που αναζητείτο για την πολύ πρωινή εκποµπή του ΑΝΤ1.

Την ίδια στιγµή, ωστόσο, ορθάνοικτο παραµένει το µέτωπο του πρωινού concept µε infotainment χαρακτηριστικά που προετοιµάζει το κανάλι του Αµαρουσίου για τη νέα σεζόν, και συγκεκριµένα την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα: Η αποχώρησή της έπειτα από 34 χρόνια από το "Πρωινό" µαγκαζίνο και το µέλλον της στον ΑΝΤ1

ΑΝΤ1: Ο Θανάσης Πάτρας και τα σενάρια για την Μπέττυ Μαγγίρα

Ο Θανάσης Πάτρας, που έχει συµφωνήσει εδώ και καιρό µε τον τηλεοπτικό σταθµό του Θοδωρή Κυριακού, παραµένει σταντ µπάι, µε τον δεύτερο παρουσιαστή της υπό σχεδίαση εκποµπής να είναι µεγάλο αίνιγµα µετά το ναυάγιο των συζητήσεων µε τον ∆ηµήτρη Ουγγαρέζο και την παραµονή του τελευταίου στο Mega, όπου αφενός θα βρεθεί τα πρωινά στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και αφετέρου είναι πολύ πιθανό µέσα στη σεζόν να πάρει σάρκα και οστά το πλάνο για µια αποκλειστικά δική του εκποµπή, ίσως µάλιστα στη βραδινή ζώνη.

Στο πλαίσιο αυτό, στον ΑΝΤ1 επανεξετάζουν τις επιλογές τους, ψάχνοντας είτε για άνδρα, όπως ήταν το αρχικό πλάνο, είτε ό µως και για µια κυρία της τηλεόρασης, εφόσον βρεθεί το ιδανικό τηλεοπτικό ταίρι για τον Θανάση Πάτρα.

Tην ίδια στιγµή, µένει να φανεί τι µέλλει γενέσθαι µε την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία βρίσκεται µεταξύ ΑΝΤ1 (σε άλλον ρόλο, βέβαια, από αυτόν που την είχαµε συνηθίσει) και Open, ενώ ακούγεται ότι δέχεται προτάσεις και από άλλα κανάλια.




*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 6/7/2024