Ολοκληρώθηκε μετά από τρία χρόνια ο «Σασμός» στον Alpha.

Το φινάλε, με διπλό επεισόδιο, σάρωσε: Ήταν πρώτο σε τηλεθέαση σε όλα τα κοινά. Σημείωσε 31,7% στο σύνολο και 25% στο δυναμικό κοινό 18-54. Περισσότεροι από 2.000.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το φινάλε.

Με βίντεο που ανήρτησαν στο Instagram ο «Μαθιός» και η «Βασιλική» αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές. «Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα πρώτα γυρίσματα. Η αθωότητα που είχαμε μπαίνοντας σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι. Πώς γνωρίζαμε τους χαρακτήρες, την ιστορία και πώς σιγά σιγά ανακαλύπταμε τι είναι αυτό που κάνει τη σειρά ιδιαίτερη. Αυτό που θα μου λείψει είναι οι άνθρωποι, οι συνεργάτες, η καθημερινή επαφή. Νιώθω τόσα πολλά συναισθήματα, αλλά το κυριότερο είναι ευγνωμοσύνη», είπε ο Δημήτρης Λάλος.

Απ την πλευρά της η Μαριλίτα Λαμπροπούλου -με την οποία θα ξανασυνεργαστεί στο θέατρο στο έργο «Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του ονείρου», που θα δούμε στο Ηρώδειο, στις 16/10- ανέφερε: «Αγαπηθήκαμε, αγχωθήκαμε, μελαγχολήσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε πάρα πολύ, ευχαριστηθήκαμε με την αγάπη των τηλεθεατών που μας στήριξαν τρία χρόνια. Με δυσκολία θα αποχαιρετήσω τη Βασιλική. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα».




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 10/7/2024

Δείτε επίσης: Λάλος και Λαμπροπούλου μιλούν για το τέλος του "Σασμού" - Γεμίσαμε συναισθήματα και εκτός λήψης και εντός, λέει η "Βασιλική"