Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου τελικού του EURO 2024 και η ΕΡΤ1 είναι έτοιμη για να μεταδώσει απευθείας το ματς μεταξύ Ισπανίας και Αγγλίας στο «Olympiastadion» στο Βερολίνο.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί live κι από το ERTFLIX.

Η δημόσια τηλεόραση που για έναν μήνα κάλυψε όλες τις σπουδαίες αναμετρήσεις της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου, είναι έτοιμη με όλο το δημοσιογραφικό και το τεχνικό της επιτελείο, όπως και τους legends της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου 2004, για τη μετάδοση και τον σχολιασμό του ντέρμπι που θα κρίνει την κορυφαία ομάδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τον μεγάλο τελικό Ισπανία – Αγγλία θα περιγράψει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Χαϊκάλης, ενώ τον αγώνα θα σχολιάσει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Το "EURO NIGHTS" πριν από τον μεγάλο τελικό στην ΕΡΤ1

Πριν από τη σέντρα του τελικού, στις 21:00, μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 η εκπομπή «EURO NIGHTS», στην οποία ο Πάνος Βόγλης, καθώς και οι Τάκης Φύσσας, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Άγγελος Χαριστέας θα μεταφέρουν το κλίμα της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής, μαζί με τις τελευταίες πληροφορίες για την αναμέτρηση των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Μετά τη λήξη του τελικού και την απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα, ακολουθεί, στις 00:30, η post game εκπομπή «EURO NIGHTS», όπου o Πάνος Βόγλης, καθώς και οι legends θα αναλύσουν και θα σχολιάσουν όλες τις φάσεις από τον τελικό, όπως και τις αξέχαστες στιγμές από το EURO 2024.

Ο τελικός Ισπανία-Αγγλία θα μεταδοθεί επίσης από την ΕΡΑ Σπορ, αλλά και το ertsports.gr θα καταγράφει σε συνεχή ροή όλες τις εξελίξεις από το γήπεδο στο Βερολίνο.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην ΕΡΤ

Το επόμενο μεγάλο αθλητικό ραντεβού με την ΕΡΤ δίνεται σε λίγες ημέρες με τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η ΕΡΤ θα βρίσκεται στο Παρίσι, στο πλευρό των 101 αθλητών και αθλητριών της Ελλάδας, μεταφέροντας όλη τη δράση από το αθλητικό υπερθέαμα, μέσα από τα κανάλια της, ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, με παράλληλη streaming μετάδοση μέσω του ERTFLIX, καθώς και από τα δύο ψηφιακά κανάλια ERTSPORTS 1 και ERTSPORTS 2.