Μία ακόμα σειρά εποχής θα προσθέσει ο ANT1 στο πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Πρόκειται για τη διασκευή της ισπανικής παραγωγής «Grand Hotel». Η σειρά θα ταξιδέψει τους τηλεθεατές της στις αρχές του 20ού αιώνα, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, όπου συχνάζει η αριστοκρατία της εποχής.

Ένας νέος άντρας πιάνει δουλειά εκεί χωρίς να αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα, με σκοπό να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της αδελφής του, η οποία το τελευταίο διάστημα δεν απαντάει στα γράμματά του. Φτάνοντας εκεί λοιπόν, ένας συνάδελφός της του λέει ότι την έδιωξαν, επειδή έκλεψε. Εκείνος όμως γνωρίζει καλά ότι δεν μπορούσε η αδελφή του ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο. Στο ξενοδοχείο γνωρίζει την κόρη της ιδιοκτήτριας που είναι αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή του ξενοδοχείου. Η όμορφη νεαρή είναι καλόκαρδη και προσιτή με το προσωπικό. Καθώς περνούν οι μέρες, ο νεαρός άντρας αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του ξενοδοχείου και ότι κανείς δεν είναι αυτό που θέλει να δείχνει.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Τάσο Νούσια, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, τον Αναστάση Ροϊλό και την Καλλιόπη Χάσκα.



*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 12/7/2024