Νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό διαζύγιο της Εύης Κουτσαυτάκη µε τον Σκάι είχε χθες η στήλη «Big Mouth» του PowerGame:

«Αν και οι σχέσεις της ιδιοκτησίας του Σκάι µε την πρώην διευθύνουσα είχαν βαρύνει εξαιτίας των χαµηλών ποσοστών που κατέγραφε σε επίπεδο τηλεθέασης το κανάλι του Φαλήρου, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι συνδέεται µε κάτι παράλογα αιτήµατα προς την κυβέρνηση σε σχέση µε την εταιρεία µετρήσεων Nielsen.

Σύµφωνα µε τους πληροφοριοδότες µου, η Κουτσαυτάκη είχε ζητήσει κατ’ επανάληψη από τον αρµόδιο για τα media υπουργό, Παύλο Μαρινάκη, ακόµη και να νοµοθετήσει, µήπως και αρχίσει να ανακάµπτει σε επίπεδο τηλεθέασης ο Σκάι. Ωστόσο, όπως αντιλαµβάνονται και οι πλέον αδαείς, αυτό δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης, άρα δεν θα µπορούσε να ικανοποιηθεί ένα τόσο παράλογο αίτηµα, που θα έφερνε αυτοµάτως αντιµέτωπη την κυβέρνηση µε τους Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη και Κυριακού. Η πρώην όµως του Σκάι, που δεν αρεσκόταν στα “όχι” (όπως άλλωστε και οι περισσότερες γυναίκες), αποφάσισε πριν από έναν µήνα να τιµωρήσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, επιβάλλοντας ένα ιδιότυπο εµπάργκο στις εµφανίσεις του στα media του Φαλήρου. Κάποια στιγµή αυτό έφτασε στα αυτιά του προέδρου Αλαφούζου και εκεί επήλθε η µεγάλη έκρηξη. Θέλω να είµαι δίκαιος, σπεύδω να σας πω ότι για την αλλοίωση της φυσιογνωµίας του Σκάι ενδεχοµένως το µεγαλύτερο µερίδιο της ευθύνης να µην αναλογεί στην πρώην διευθύνουσα. Και αυτό γιατί τη σχέση µε τον Ατζούν δεν την είχε η Κουτσαυτάκη αλλά ο ίδιος ο πρόεδρος Αλαφούζος, ο οποίος κόντεψε σε κάποια φάση να εκχωρήσει ολόκληρο το κανάλι στον Τούρκο παραγωγό.

Δείτε επίσης: Διαζύγιο Αλαφούζου µε τη "σιδηρά κυρία" του ΣΚΑΪ - Το παρασκήνιο της αποµάκρυνσης της Εύης Κουτσαυτάκη από τον ιδιοκτήτη του καναλιού



Όπως αντιλαµβάνεστε, όταν έρχεται η ώρα της κρίσης, τα αφεντικά περιορίζονται στα λάθη των άλλων, επιχειρώντας ένα σχετικό άλµα από τα δικά τους. Το ερώτηµα που εύλογα τίθεται είναι ποια θα είναι η επόµενη µέρα για το συγκρότηµα του Φαλήρου. Μια πρόχειρη (αλλά πρόχειρη) απάντηση θέλει τον Αλαφούζο να παίρνει ο ίδιος το πηδάλιο, µοιράζοντας τις επόµενες µέρες ρόλους σε πρόσωπα που, ενώ έχουν ικανότητες, είχαν περιθωριοποιηθεί από την Κουτσαυτάκη».

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται και ο πιθανός επόµενος προορισµός της Εύης Κουτσαυτάκη, το Open του Ιβάν Σαββίδη.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 12/7/2024