Το Σάββατο 20 Ιουλίου, μη χάσετε εντελώς δωρεάν αποκλειστικά με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το περιοδικό STARTUPPER MAG, το περιοδικό της Καινοτομίας και της Νέας Οικονομίας, το πρώτο και ταυτόχρονα το μοναδικό έντυπο το οποίο κυκλοφορεί με στόχο να καταγράψει την επικαιρότητα και τη θεματολογία της ελληνικής Startup σκηνής, καθώς και όλες τις εξελίξεις στον κόσμο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας.

Μη χάσετε σε αυτό το τεύχος:

NBG Business Seeds: Η Εθνική Τράπεζα καταλύτης στην ανάπτυξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Αποκλειστική συνέντευξη με την ομάδα του NBG Business Seeds για τα 14 χρόνια λειτουργίας ενός από τα μεγαλύτερα προγράμματα πολύπλευρης υποστήριξης Startups στη χώρα μας και τον αντίκτυπό του στο ελληνικό οικοσύστημα καινοτόμου επιχειρηματικότητας.  

Ελληνικά κέντρα καινοτομίας: Εκεί όπου οι μεγάλες ιδέες γίνονται πράξη

Tο Startupper MAG παρουσιάζει τον χάρτη των ελληνικών θερμοκοιτίδων, επιταχυντών, χώρων συνεργασίας, αλλά και άλλων κέντρων υποστήριξης Startups, τα οποία είναι κρίσιμα για τη δημιουργία πετυχημένων επιχειρήσεων όταν αυτές βρίσκονται ακόμα σε φάση ιδέας.

EIT: Η μηχανή καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Ευρώπης

Συνέντευξη με τον καθηγητή και πρόεδρο του ΙΤΕ Νεκτάριο Ταβερναράκη αλλά και πρώην πρόεδρο του ΕΙΤ, ενός μεγάλου ευρωπαϊκού οργανισμού παραγωγής και υποστήριξης της καινοτομίας αλλά και εκπαίδευσης σε τομείς όπως η ενέργεια, η υγεία, η βιομηχανία, οι πρώτες ύλες, η αστική κινητικότητα και άλλους.

Τα ερευνητικά κέντρα της χώρας και η δημιουργία Startups

Εκτός από παραγωγή πρωτοποριακών – επιστημονικών προϊόντων και καινοτομία αιχμής, τα ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας είναι θερμοκοιτίδες για δημιουργία εταιρειών – Spinoffs που μεταμορφώνουν την έρευνα και καινοτομία σε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες.

Greeking Out 2.0

Σε συνεργασία με την Endeavor σας παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στα ελληνικά την αποτύπωση του ελληνικού οικοσυστήματος τεχνολογίας και Startups από το έγκυρο δημοσιογραφικό site Sifted των Financial Times.