Ο «Γιατρός» επιστρέφει στη συχνότητα του Alpha από τη νέα σεζόν, ανανεωµένη, µε νέα επεισόδια, ολοκαίνουργιες ιστορίες και ένα εντυπωσιακό καστ µε ηθοποιούς που ξεχωρίζουµε και αγαπάµε, χρόνια τώρα. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στον ρόλο του Ανδρέα Βρεττού, έδωσε ίσως την πιο συγκινητική ερµηνεία της ζωής του.

Στο νέο κύκλο επεισοδίων θα γνωρίσουµε καινούργια πρόσωπα, ταλαντούχους πρωταγωνιστές σε απρόσµενους ρόλους. Θα δούµε (µε αλφαβητική σειρά) τη Μαριάννα Κιµούλη, τον Πέτρο Λαγούτη, τη Θάλεια Ματίκα, την Έλενα Μεγγρέλη, την Ηλέκτρα Μπαρούτα, τον Ιωάννη Παπαζήση, την Ευδοκία Ρουµελιώτη, τον Αλέκο Συσσοβίτη. Μαζί τους θα παραµείνουν στη µικρή οθόνη οι αγαπηµένοι µας από τον πρώτο κύκλο Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Λέκκας, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Ευθυµία Κάντζα, Βαγγέλης Παπαδάκης.

Τι είδαμε στην πρώτη σεζόν του «Γιατρού»

Η πρώτη σεζόν αφηγήθηκε την ιστορία του «Γιατρού» Ανδρέα Βρεττού (Κ. Μαρκουλάκης) ο οποίος µετά από έναν πυροβολισµό στο κεφάλι «έχασε» τα τελευταία 12 χρόνια από τη ζωή του. Την απώλεια της αίσθησης της µνήµης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισµό διαχειρίστηκε «Ο Γιατρός». Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κοµµάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύµατά του, η διαδροµή ήταν επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολούθησαν.

Δείτε επίσης: Μαρκουλάκης στην Απογευματινή: Δεν έχουµε πολλά να ζηλέψουµε από το εξωτερικό, έχουμε πολύ άξιους σκηνοθέτες και ηθοποιούς

«Ο Γιατρός»: Τι θα δούμε στην δεύτερη σεζόν 

Η δεύτερη σεζόν θα αφηγηθεί τη νέα αρχή που περιµένει τον Γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιµη περίοδο της έκτακτης υγειονοµικής ανάγκης που δηµιούργησε η COVID-19. Η δεύτερη σεζόν µιλάει για την ελπίδα και την εµπειρία της ασθένειας ως µια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα µετά το τέλος της πανδηµίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοι του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραµµή του πολέµου κατά της COVID, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά µε ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εµπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας. Καθένας από τους πρωταγωνιστές πρέπει να ξεκινήσει µια νέα ζωή, αφού η συνθήκη της πανδηµίας έφερε απώλειες και νέα δεδοµένα. Τώρα δεν διακυβεύεται µόνο το µέλλον του Doc, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το µέλλον ολόκληρου του τµήµατος, αφού απειλείται η ίδια του η ύπαρξη.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 15/7/2024