Ακόµη δεν έχει λυθεί το θέµα των καλοκαιρινών αδειών των δηµοσιογράφων του Open (για το οποίο έγραψε πρώτη η στήλη), καθώς ούτε την εβδοµάδα που πέρασε προχώρησε κάποια υπόθεση πρόσληψης ρεπόρτερ που θα ενισχύσουν το δελτίο ειδήσεων και ταυτόχρονα θα δώσουν τη δυνατότητα αντικατάστασης όσων πρέπει να ξεκινήσουν τις άδειές τους.

Το κλίµα αβεβαιότητας που επικρατεί στο κανάλι προφανώς λειτουργεί αποτρεπτικά για όσους δέχονται προτάσεις, τουλάχιστον προς το παρόν, γεγονός που, όπως γίνεται αντιληπτό, έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα. Απογοήτευση σκόρπισαν και οι επιδόσεις του καναλιού την ηµέρα και, κυρίως, το βράδυ των γαλλικών εκλογών, όταν το δελτίο ειδήσεων, που παρουσίασε η Ματίνα Παπαδέα, κινήθηκε σε πολύ χαµηλά ποσοστά, παρά τις πολλές ζωντανές συνδέσεις µε ανταποκριτές και απεσταλµένους του τηλεοπτικού σταθµού. Από εκεί και πέρα, στην αλυσίδα των διαδοχικών αποχωρήσεων από την Παιανία προστέθηκαν ακόµα δύο, σηµαντικά σε επίπεδο ρεπορτάζ, ονόµατα. Ο λόγος για την Ιουλία Βελισσαράτου από το διεθνές, η οποία οδεύει στην ΕΡΤ, και τον Γιάννη Ρήγο από το ελεύθερο, που πλησιάζει, σύµφωνα µε πληροφορίες, στο Mega.

Δείτε επίσης: Ψάχνουν και δεν βρίσκουν ρεπόρτερ στο OPEN - Δεν έχει τέλος η βουτιά στην τηλεθέαση

OPEN: Τι γίνεται με την Barking Well του Νίκου Κοκλώνη;

Την ίδια στιγµή και µετά την εµπλοκή στις σχέσεις της πλευράς του Ιβάν Σαββίδη µε την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, παραµένει στον αέρα το σύνολο του ψυχαγωγικού προγράµµατος, αλλά και συνολικά το µπάτζετ της νέας σεζόν. Ο Τζώνη Καληµέρης είναι ο άνθρωπος ο οποίος επιχειρεί να βρει λύσεις στην παρούσα συγκυρία, ωστόσο το σχετικό εγχείρηµα είναι, αν µη τι άλλο, ιδιαίτερα δύσκολο µε φόντο τις παρούσες συνθήκες. Μένει να φανεί τι µέλλει γενέσθαι και αν θα υπάρξει προσέγγιση µε µια σειρά προσώπων όπως η Ελένη Τσολάκη, η Μπέττυ Μαγγίρα και άλλα ονόµατα, που έχουν ακουστεί κατά καιρούς.




*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 13/7/2024