Η νέα τουρκική σειρά «Kardeslerim» εντάχθηκε από χθες το βράδυ στις 11.00 και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στη συχνότητα του Alpha.

«Να είσαι φτωχός δεν σημαίνει να έχεις άδεια τσέπη, αλλά να μην έχεις κάποιον να σου κρατάει το χέρι όταν βγάζεις το χέρι σου από την τσέπη». Τόσο ο Βελί όσο και η Χατιτζέ μεγάλωσαν τα παιδιά τους με τα παραπάνω λόγια. Στερούνται ανέσεις, αλλά έχουν ο ένας τον άλλο και κυρίως τα παιδιά τους. Τον 19χρονο Καντίρ, τα 17χρονα δίδυμα Ομέρ και Ασιγέ και την 6χρονη Εμέλ.

Όλοι μαζί μια ευτυχισμένη οικογένεια που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ζωής όπως έρχονται. Μέχρι εκείνη τη βροχερή μέρα. Εκείνο το πρωί η Χατιτζέ γίνεται μάρτυρας μιας κατάστασης στο εξοχικό των αφεντικών της. Η Χατιτζέ σοκαρισμένη φεύγει από το σπίτι και πέφτει θύμα τροχαίου. Ο σύζυγός της Βελί στην προσπάθειά του να ξετυλίξει το κουβάρι των πραγματικών συνθηκών του τροχαίου της γυναίκας του χάνει τη ζωή του… Τα τέσσερα αδέλφια θρηνούν τον θάνατο των γονιών τους και έρχονται αντιμέτωπα με το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Η σειρά έχει ήδη προβληθεί με επιτυχία στην Τουρκία και σε άλλες χώρες του εξωτερικού. 




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 16/7/2024