Στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο εµφανίστηκε το πρωί της περασµένης Τρίτης η Μαρία Αναστασοπούλου παρέα µε τον Γιάννη Κολοκυθά.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, που ολοκλήρωσε τη διετή συνεργασία της µε τον ΑΝΤ1, έχει ήδη συµφωνήσει µε το παλιό της κανάλι την παρουσίαση ενηµερωτικής εκποµπής για τη νέα σεζόν, πιθανότατα µε τον Αρη Πορτοσάλτε, στη ζώνη 12-2 το µεσηµέρι. Ταυτόχρονα, είχε επίσης συζητήσει την επιστροφή της και στη ζώνη 3-5 το απόγευµα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, παρέα πιθανότατα µε τον Γιάννη Κολοκυθά.

Δείτε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου - Γιάννης Κολοκυθάς: Χώρισαν μετά από 12 χρόνια



Μαθαίνουµε ότι την Τρίτη το πρωί επρόκειτο να γίνει η τελική συνάντηση και να πέσουν και οι υπογραφές, αλλά οι εξελίξεις στον όµιλο του Νέου Φαλήρου οδήγησαν στην αναβολή της. Κι αυτό γιατί την ίδια ηµέρα η Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία έκανε και όλες τις συζητήσεις µε τη Μαρία Αναστασοπούλου, αποχώρησε από το κανάλι, στο οποίο βρισκόταν από το 2017, ενώ είχε προηγηθεί και µια 20ετής παρουσία την περίοδο 1995- 2015. Είναι µάλιστα ενδεικτικό ότι όλα έγιναν τόσο αιφνιδιαστικά που ο διευθυντής ενηµερωτικών εκποµπών του καναλιού, Κωστής Τσιακανίκας, ο οποίος συνόδευσε τους δύο δηµοσιογράφους και φίλους του στα γραφεία της διοίκησης, πιθανότατα το είχε µόλις πληροφορηθεί.




*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 13/7/2024